Шок! Після Партії регіонів Шилову кликали до... "Свободи"

07 листопада 2013, 20:22
Власник сторінки
журналіст
0
351

Про отриману пропозицію вступити у "Свободу", нинішня кандидатка по 223 округу, "радикалівка" Шилова повідала світу у відкритому листі Олегу Тягнибоку з нагоди його дня народження.


Екс: "громадівка", "регіоналка", соціалістка, а нині "радикалівка" Шилова пише:

"Шановний пане Олеже!

Я вітаю Вас з Днем народження! Вітаю з Вашим Днем народження всіх патріотичних і чесних свободівців. Бажаю Вам міцного здоров’я, сімейного добробуту. Бажаю Вам великої успішної політичної кар’єри. Бажаю Вам здійснити все, що Ви задумали – і щоби все це було на благо українського народу та України!

Для Вас, як і для мене, Україна – понад усе. Тому прийміть мої найщиріші привітання і найсердечніші побажання!

Пане Олеже, ми з Вами маємо добрі дружні стосунки вже десять років. Ви підтримували мене, а я підтримувала Вас. Завжди надавала Вам слово в телеефірі, а Ви підтримали мене, коли я і 22 журналісти нашої телекомпанії 5 днів голодували в імя свободи слова. Я дякую Вам за те, що коли регіони звільнили мене з посади заступника голови обласної ради з питань захисту прав людей, Ви також підставили мені плече. А Ваш помічник Андрій Денисенко запросив мене стати членом ВО «Свобода». Ми завжди вітаємось з Вами в Парламенті. Я дуже вдячна, що Ви особисто допомагали мені на виборах до Верховної Ради в 2012 році. На жаль, тоді перемогла Партія регіонів, бо місцевий псевдо-свободівець Юрій Карачевцев продався регіоналам. І до Вашої честі, Ви одразу ж його покарали і викинули з лав «Свободи».  
 

Пане Олеже! Я мешкаю в Києві вже рік, тут живуть мої діти. Я пішла на вибори  по 223-му округу. Ми обговорювали це питання з Вашим другом, а саме, народним депутатом України Андрієм Міщенко, і ми домовилися з ним, що підемо єдиним опозиційним фронтом проти Партії регіонів. І я жодним чином ані словом, ані ділом не порушила нашої домовленості. І що я бачу зараз?..

Мені дуже прикро і не хочеться в це вірити, але київська «Свобода» повністю вийшла з-під вашого контролю і почала мене переслідувати. Вони не дають мені проводити зустрічі з виборцями, ображають мене і моїх дітей, психічно, емоційно і навіть фізично на мене тиснуть. Навіть коли я іду додому, вони супроводжують мене, вигукуючи образливі лайки, і коли я сідаю до своєї автівки, заглядають в неї. Пане Олеже, що вони там хочуть побачити? Дитячі пелюшки? Чи бутси мого сина, який займається футболом?

На що вони сподіваються? Ви знаєте, коли свободівець Євген Карась (помічник кандидата Левченка та народного депутата від «Свободи» Ханенка) зі своїм напарником ображав моїх дітей, викрикуючи від кого я «понарожала», і що я здобула мандат депутата обласної ради «через ліжка», що я «крала землю» – на зустрічі я ледь втримала сльози. Але вдома я проплакала всю ніч. Вибачте мені за ці слова, але я все ж таки жінка, і я одна, без чоловіка, виховую двох дітей. Коли на одній зустрічі рудоволоса дівчина представилась журналісткою, а потім в соціальних мережах була представлена як помічниця керівника місцевої організації ВО «Свобода» в Солом’янському районі, то я не втрималася, і зателефонувала Вам на мобільний. Поспілкувалася з Вашою помічницею. Також перетелефонував мені Андрій Міщенко. Він мене заспокоїв і сказав, що «Свобода» не має до цих людей жодного стосунку.

Пане Олеже, то кому і чому мені вірити? Коли я пишу ці слова, то сподіваюся, що терор проти мене буде зупинений і ВО «Свобода» стане поряд зі мною і пліч-о-пліч буде боротися з Партією регіонів. З партією, яка поработила всю країну, здобувши головний плацдарм – Київ.

Пане Олеже, ЗВІЛЬНИМО КИЇВ ВІД ПАРТІЇ РЕГІОНІВ РАЗОМ!

 

Ще раз щиро вітаю Вас із Днем народження.

Слава Україні!

 

З незмінною повагою,

Вікторія"



Ну що ж - за що боролися, на те і напоролися. Це я про щиро шановану мною "Свободу". Класичний приклад. Якщо після партії регіонів таку прихильницю руского міра, якою є вірянка московського патріархату Шилова, запрошували до "Свободи", то мої привітання всій партії і особисто лідеру - як з днем народження, так і з Шиловою.

Шкода, але мушу констатувати, що в Дніпропетровську місцева "Свобода" справді є давнім і надійним, вірним другом Шилової. Причому, в якій би партії та не перебувала. Скільки б я не писав про такий абсолютно ганебний зв'язок, але ніщо не могло перервати ці неприродні стосунки в особливо збоченій (у політико-ідеологічному контексті) формі.

Колись вже згадуваний в листі Шилової Денисенко - відомий в місті суспільно-політичний діяч та мій давній знайомий - намагався переконати мене припинити критикувати Шилову в Інтернеті. Щоправда, тоді він ще не був ніяким чином причетним до "Свободи", а просто знаним громадянським активістом з яскраво вираженою патріотичною позицією. Я був дуже здивований, навіть шокований почутими з його вуст словами на захист Шилової.

Такі самі відчуття я пережив, коли "Свобода" водила хороводи навколо Шилової разом з "руской общиной" Дніпропетровська та іншими ідіотами, протестуючи проти її  звільнення з посади гендиректорки Дніпропетровської ОДТРК. Тоді вона була депутатом облради від "Громади" Лазаренка.

Після завершення "біло-блакитного" етапу політкар'єри Шилової в статті "Політична німфоманія?" на "Дурдомі" (дата публікації - 09.04.2012) я написав:

"...Тобто, маршрут "Майдан" - "Лазаренко" - "Мороз" - "Янукович" буде продовжено? Ще не досить? Ну, знаєте… Та скільки ж можна по "руках ходити"? Від одного хазяїна до іншого, від дніпропетровського зека - до донецького. Що за тяга така? Якась "політична німфоманія" вимальовується. З явно кримінальним ухилом. І хто ж буде наступним "щасливцем"? /.../ Може... Тягнибок? Не виключено. Як, власне, і Симоненко. Найсмішніше, що у випадку з Шиловою однаково вірогідними є обидва варіанти. Бо маємо справу з такою супер-професіоналкою, котра спроможна задовольнити КПУ і "Свободу" як по одинці, так і одночасно, разом взятими".

Виходить, не помилявся і до "Свободи" її таки запрошували. Ще раз із Шиловою вас, "свободівці", та вашого лідера! Запросіть її до своєї партії після того, як їй набридне Ляшко, якщо вона не вступить до ПСПУ Вітренко, КПУ Симоненка, СДПУ (о) Медведчука чи ще якоїсь антиукраїнської гидоти.

Наступна зміна партії в Шилової, за моїм прогнозом, відбудеться десь за рік-півтора. А можливо й раніше. Тож пильнуйте, дивіться не пропустіть підходящого моменту аби перехопити діячку!
      
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.