В столичному виші журналістику викладає "ворог преси-2009"

09 листопада 2013, 12:28
Власник сторінки
журналіст
0
198

Причому дуже радикальний

Днями  Вікторія Шилова стала зіркою Інтернету завдяки відео, заснятому на одній із зутрічей з виборцями, які вона проводить будучи кандидаткою в депутати ВР від Радикальної партії Ляшка по 223 округу в Шевченківському районі Києва.

На ньому уродженка Новомосковська Дніпропетровської області, яка все життя прожила в Дніпропетровську, двічі й нині діючий депутат дніпропетровської облради; екс: "помаранчева", "громадівка" Лазаренка, "регіоналка", "соціалістка" і зрештою помічниця-консультантка Олега Ляшка видає себе за киянку і обіцяє звільнити Київ від Партії регіонів, називаючи при цьому дебілом виборця, який ставить незручні для неї запитання, а також намагається застосувати по відношенню до нього фізичну силу.

З відеоплівки можна зробити висновки про особливості психо-емоційних реакцій Шилової, етику спілкування, а також інтелектуальний потенціал людини з трьома (!!!) вищими освітами, одне з яких, як вона сама пише - педагогічне.

Але, виявляється, окрім всього Шилова, яка була з ганьбою виключена з НСЖУ у 2006 році, а в 2009 році будучи гендиректоркою Дніпропетровської ОДТРК потрапила до списку ворогів української преси за версією тієї ж Спілки, ще й журналістику в столичному виші викладає: вона працює старшим викладачем кафедри тележурналістики інституту кіно і телебачення Київського Національного інституту мистецтв.

От лише декілька цитат з хвалебної оди, написаною Шиловою на свою честь (взято з її персонального сайту):

"ЇЇ ДОЛЯ - БОРОТИСЯ ЗА СПРАВЕДЛИВІСТЬ"

"З самого дитинства Вікторія отримала репутацію запеклого правдолюба і борця за правду. Вона ніколи не брехала і відстоювала справедливість. Навіть ціною бійки зі старшими за неї представниками сильної статі. Завжди сприймала будь-яку несправедливість відносно менших та слабших як особистий виклик. Батько-боксер час від часу давав донці «уроки майстерності» і вона застосовувала їх проти нахаб-кривдників. Свій бійцівський характер вона не втратила і сьогодні".

"Після школи поступила і закінчила Дніпропетровський національний університет, а згодом, у 2004 році - Київський національний університет культури і мистецтв. Має три вищі освіти за кваліфікаціями: інженер-біохімік; педагог; автор і ведуча телерадіопрограм. Під час навчання у ВУЗах проявляла притаманні їй лідерські якості, беручи активну участь у всіх царинах студентського життя. Використовувала зароблений авторитет для відстоювання справедливості в інтересах всіх людей, що її оточували".

"Сьогодні одне з головних гасел Вікторії Шилової - «Я звільню Київ від Партії регіонів!». Для досягнення даної мети Вікторія Шилова власноруч розробила і пропонує громаді свою Програму Народної Перемоги. У своїй повсякденній діяльності Вікторія Шилова особисто показує приклад боротьби за краще життя та велику долю для українського народу. Вона схожа на Батьківщину-мати: тендітна, але водночас велична залізна українська жінка з мечем, що героїчно бʼється за право кожного з нас на гідне життя в рідній країні."

"Вікторія Шилова захоплюється історією та культурою Київської Русі, а також поезією 19 століття. Виховує сина (2000 року народження) та доньку (2010 року народження). Вона є пишучим журналістом, працює старшим викладачем кафедри тележурналістики інституту кіно і телебачення Київського Національного інституту мистецтв, пише дисертацію з соціального інжинірингу".

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.