Псаломи Висоцького “про безбожні душі”

11 листопада 2013, 12:14
Власник сторінки
Пенсіонер – Філософ
0
219
Псаломи Висоцького “про безбожні душі”

1. Вища філософія – філософія здоров'я людини і суспільства. Політична філософія демонізму. КАНОН ТІІЄДНОСТІ «Віра, Надія, Любов» - ключ до розуміння Вищої філософії БРАМА-3D. ?

    Вища Філософії БРАМА філософія здоров'я людини і суспільства.

    Політична філософія демонізму.




    Перед тим, як викласти деякі положення Вищої Філософії, хочеться звернути увагу на 19 – 38 хв. відео МАСТЕР ▶ Мастер и Маргарита 1 серия - YouTube. Тут автори достатньо доступно змальовують сутність істини і демонізму.

    Не всяк кто ищет, соискатель,
    а
    кто клянется– клятводатель

    Довідка: *ІнБРА – Інопланетні Брати по Раз-уму.
    **
    Істукани, або болванивистукуванні з дерева, каміння, або відлиті з металу, чи оригінали, що від природи, хворі (приречені на бездіяльність, раби особистої ліні, або не здатні логічно мислити (скажімо, спадковий недолік.), чи як наслідок поганого виховання, чи мають інший недуг.

    Владимир Высоцки Владимир Высоцкий "Эх раз..."

Після публікації, останнього блога (26 травня)був змушений призупинити роботу, в в'язку з проблемами зору і не тільки – виявився цукор. Роблю спроби реанімуватись, використовуючи свіжоспечену 'біотерапію.
Ці знання, давні як Всесвіт, але в наслідок деградації (неосвіченості та прогалин у пам'яті)давно забуті. (Якось опишу).

Нагадаю: (Аз). ∫. Постулат Вечности.(с доп.от 26.11.2013) Мироздание безгранично и бесконечно в пространстве и времени.

Доповненнянение: А'Постулат материальности Вселенной. Вселенная материальна и в астрофизике никаких пустот (что неоднократно доказывалось ранее) (в Библии «твердь». ). Какую бы систему не обнаружило человечество, возникнет вопрос, «А что за границами системы (?), на который нет ответа.
Следует отметить, что в материи, может отсутствовать энергия. (на Земле, известны «воздушные ямы», Єто когда воздушное пространство не имеем лектромагнитной привязки к энергетической системе БРАМА (ФК 3D (в астрофизике МАТРА) Эти пустоты можно назвать МГЛА.
Время, измеритель отсчета движения материального пространства. Определения, естественно, взаимосвязаны.

Здається, таке лікування іотерапія) – це досить тривалий процес, тому що, доморощені Істукани (це не образа. Див. **).

ПРОБАЧТЕ, ЗАДОВБАЛИ в Інтернеті: Якщо хтось розуміє, які війни точаться сьогодні в інтернеті, – поясніть дурню (мені) Кликни Секретные Истории: Атлантида (Рен-Тв) - YouTube Чиї права я порушив? Але за популяризацію творів автора, він має бути вдячний, тим більш, друкуючи посилання на на його витвір, я не одержую ні якої вигоди (доходу), як і за свою працю. Єдине що мене тішить і надихає – усвідомлення, що наші діти і внуки(включаючи потомків темної сутності, що пише цю нісенітницю), які почнуть думати (тверезо мислити категоріями істин), стануть розумніші, розширять кругозір і навчаться пізнавати істини та житимуть по людські.
Мене цікавить і турбує: – де прихована сутність демонізму, а я (з урахуванням вашого бачення, спробую сформулювати відповідний канони і постулати, на які опираються де-моністичні сутності, що видають себе за нормальних. Поки що ясно одне – справа в грошах ненаситності, ультра-жадобі та в дефіциті моралі, що веде людство до прірви (апокаліпсису).
І таке – мені сподобався свіжий стиль – Френклі шоу. Але, поки що, не вмію легко перевтілюватись в образи пацієнта дур-дому, але хочеться. Це цидулки, які не терплять губошлепства, але хочеться більше кольорів палітри., Отже не дивуйтесь... , коли інколи заносить – пробачте
Ще приклад всім відомий Сан Санич Мороз, який, здається ще при житті,на батьківщині (для потомків), увіковічив себе Болваном, щоб пам'ятали що був такий.. . Отже, це факт, як наслідок впливу безбожного державного демонізму, який мав місце в ХХ і на початку ХХІ століття. До таких відноситься і певна категорія “вчених, політиків, і деяких “майстрів слова” талікарів”.
Останні на будь які скарги що до здоров'я, в якості причин захворювання, починають перелічувати шкідливі звички. Пізніше виявляться, що це, якщо не рак, то цукровий діабет...
А між тим, смертні (самородки без диплому, офіційно не признані унікуми та пройдисвіти (як без них?),рекламують по радіо Мелодія і ТВ ящику, якісь лікувальні піжами, апарати ВДМ, та інші здобутки, які нібито будь якого старця омолоджують до юнацького віку (розуміло – Реклама двигун прогресу, але яка?). І далі. А якщо ви дзвонитесь за годину, вам милостиво обіцяють 10% 30% скиду (в залежності від попиту, черги бажаючих в паралельні світи, і взагалі — якщо повезе).
А що депутати, лягаві і суди? Так це зграя шакалів.
Вони за “”качан капусти” чи надійний дах” ,загризуть, не те що якогось прем'єра, — рідну мати. При чому тут депутати? А хто дахує (російською - кришует)демонів від системи судочинства і “охорони здоров'я”?

Чи є вихід? Звичайно є, якщо мислити з погляду на Космос., природу і її “закони” (нині канони РА ще не модні).... Хоча в Біблії писано “Бог сотворив людину по по бразу і подобі...
А якщо слухати марення губошльопів (комуністичних та олігархічних Ідолів), то віра, чомусь, миттєво зникає. Більше пізніше, в цидулці “КАНОН ТІІЄДНОСТІ: Віра, Надія, Любов ключ до розуміння Вищої філософії БРАМА-3D”. Сподіваюсь, встигну оприлюднити, ще в цьому світі, якщо шакали його не вкоротять....
Після спілкування з “психами–неврологами” стало зрозуміло, що вони далекі від глибинного розуміння функцій нервової системи, і тому, прийшло розуміння необхідності описати вищу філософію (біомеханіку – ОФМ , алхімію (біохімію, ), трансформери, сутність організації біосистем людини, сім'ї і суспільства. Іншими словами філософії здоров'я людини і суспільства.
До того ж, сучасна демонічна система охорони здоров'я , не допускає до участі в процесіекстрасенсів (подарунок РА. Демонізм знищив мораль. Моральний клімат не вирішують і сучасні багато векторні релігії, хоча всі розуміють, що в нашій Полярній системі, Бог один. На відміну від, скажімо, жреців, які розумілись з питань філософії, астрофізики, алхімії, медицини, астрології, математики, алгебри, геометрії та інших питань, на багато краще більшості сучасних вчених “Істуканів” від науки та церкви. (чому? – бібліотека зачинена в Ватикані і канонізована табу на пізнання істини. )Релігію можна зрозуміти, адже вони свій догматизм успадкувати з глибин тисячоліть, після нещодавно виявлених ядерних попелищ в Індії.

Странное дело. "По плану Вселенной" (14.06.2013) Эфир РЕН ТВ - YouTube
Странное дело. "Рецепт древних богов" (07.06.2013) Эфир РЕН ТВ - YouTube
Тайны мира с Анной Чапман. "Тайны Сибири" (26.07.2013) Повтор от 28.06.2012 - YouTube
Махарши Видео ФИЛОСОФИЯ
древние цивилизации Тайна гибели древних высокоразвитых цивилизаций
Нам и не снилось:Коварство и любовь - эфир от 2013.04.10 (Часть 2) - YouTube



..Отже маємо шо маємо матеріалізм, дарвінізм, комунізм, капіталізм, – словом політика або простіше - демонізм)!!! Мат(шахи) ізмам так!!! Амінь!!




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.