«Вікна» СТБ смакують підліткове насильство

14 листопада 2013, 10:08
Власник сторінки
журналіст
0
210

У новинах засняті на мобілки сцени агресивної поведінки багато разів повторюють протягом одного сюжету.

Вчора у «Вікнах», що йдуть о 18:00, показали сюжет про те, як старшокласник влаштував сцену ревнощів своїй однокласниці. Протягом з’яування стосунків той декілька разів дав їй ляпаса і копнув ногою. Все це було зайнято на мобільний телефон і  викладено юним ревнивцем в Інтернет.

За деякий час друзі дівчини помстилися її кривднику. Цього разу  мобілка зафіксувала як той отримує  удари кулаком, а коли впав, то і ногою в голову. Зрештою, конфлікт закінчився примиренням сторін під час зйомок репортажу.

Згоден, що ці події безумовно заслуговують на те, аби бути висвітленими у новинах. Маю інше питання: навіщо всі ці сцени насильства були кілька разів повторені протягом сюжету? Щонайменше тричі, від початку до кінця. Для чого? Хіба одного разу не достатньо? Чи може таке відео, на думку редакторів, має приносити естетичне задоволення?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.