Петро Мага на підтанцьовках у "регіонів"

15 листопада 2013, 09:49
Власник сторінки
журналіст
0
1247

Характеристику Маги доповнює те, як він дозволяє Шустеру поводитися із собою під час передачі.

Виявляється, співведучий "Шустер-live", поет-пісняр, сценаріст і режисер, актор, заслужений артист України Петро Мага працює на кандидата від влади, прихованого "регіонала" Руслана Бадаєва. Вчора у "Підсумках дня" на 5 каналі показали сюжет, де він веде виборчий захід Бадаєва, на якому присутній і очільник Київщини Анатолій Присяжнюк.

А потім Мага буде сидіти у Шустера і читати гнівні електронні листи проти "регіонів" та їхніх спікерів під оплески студійної аудиторії. Сам же виступає у них на підтанцьовках.

Характеристику Маги доповнює те, як він дозволяє Шустеру поводитися із собою під час передачі. Для Савіка стало доброю традицією демонструавати підкреслено зверхнє ставлення до Маги, спілкуватися з ним у зневажливому тоні, всіляко його принижувати, поводитися ніби з якимсь другосортним, неповноцінним, недолюдиною. А Мага все терпить. Замість того, аби взяти і сказати:

- Слухай, Савіку, шановний! М'яко кажучи, задовбав ти мене, друже, своїми кпинами ідіотським на мою адресу. Ще раз почую, спущуся, не полінуюся, і в лоб дам. Щоби ще смішніше було. І тобі, і мені, і всім. Або за ноги візьму, розкручу і запущу нафіг. Нехай, хто хоче, потім йде шукає.

А раз Мага не заперечує, роблячи вигляд, що нічого такого не відбувається й дозволяє знущатися над собою, значить така в нього гідність і самоповага. Мабуть для Маги головне - аби гроші платили. І Шустер, і Бадоєв, і всі, хто хоче. Нікому не відмовить. Всіх задовольнить, як ті скажуть. От тобі і "Задунаєць за порогом"...

Народився у сім'ї залізничників. У 1987 році закінчив Чопську СШ № 1 з російською мовою навчання. Ще у шкільному віці став лауреатом Всесоюзного театрального фестивалю агітколективів. З 1989 по 1993 роки навчався на акторському факультеті Київського державного інститута театрального мистецтва імені Карпенка-Карого.

У 19871989 рр. працював будівельником та слюсарем-дизелістом локомотивного депо «Чоп» Львівської залізниці.

З 1993 по 1999 рр. — актор Театра ім. О.Кобилянської в Чернівцях.

З 1999 року — постійний режисер Театру пісні Павла Зіброва. Актор, сценарист і режисер багатьох концертних вистав у Національному палаці «Україна». Автор текстів пісень, які виконують Павло Зібров, Ірина Білик, Таїсія Повалій, Лариса Доліна, Йосип Кобзон, Іво Бобул, Лілія Сандулеса та інші виконавці.

Автор п'єси «Задунаєць за порогом» (Театральна компания «Бенюк-Хостікоєв»).

У 19992007 рр. — ведучий програми «Телефортуна» на УТ-1 (потім — Першому національному).

З 2008 року — співведучий телепрограми «Шустер LIVE».

P.S. До речі, кандидат явно "косить" під "батьківщинця", використовуючи кольори і гасла партії, та Мазі це абсолютно по цимбалах.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.