Розпочинається період благодійного загострення

17 листопада 2013, 15:59
Власник сторінки
0
255
Розпочинається період благодійного загострення

Чим ближче свято св. Миколая та Різдва, тим активніше починають проводити благодійні акції із збору чогось для дітей-сиріт.

Я звичайно за благодійність. Але благодійність творчу, ефективну та прозору.
    Поясню детальніше. Наразі про дітей-сиріт згадують переважно перед святом св. Миколая, Новим Роком та Різдвом, але уваги вони потребують цілий рік. Збираємо кошти або на солодощі або збираємо одяг та речі – не уточнюючи, що справді потрібно дітям. Йдемо в той дитячий будинок, про який знаємо або щось чули – у нас в Тернополі це будинок “Малятко”. А інші, маловідомі будинки, які від нашого міста за 20 км. залишаються без уваги взагалі.
    Враховуючи, що благодійністю займаються не лише благодійні фонди, але й громадські організації, студентські ради, меценати, бізнес-структури та просто ініціативні групи ми (фонд “Майбутнє сиріт”, ГО “Файне місто” та я в додачу) плануємо зробити наступне:
1.    Провести оцінку потреб сиротинців міста та області
2.    На сайті або в соцмережі створити сторінку, на якій вказувати детальну інформацію про сиротинці – потреби, кількість та вік дітей, точна адреса та контакти керівника
3.    Інформувати про діючі та заплановані благодійні проекти і акції з метою координації, уникнення дублювання та можливості долучитись усім бажаючим
4.    Розміщати звіти про проведені благодійні акції.

    Таким чином ми прагнемо охопити всі дитячі будинки Тернополя та області, допомагати справді тим, що діти потребують, зробити благодійні акції більш прозорими та масовими. І довести, що благодійником може бути кожен! )
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.