Діалоги Решетника й Мейхер в «Неймовірній правді про зірок» - це щось з чимось

20 листопада 2013, 11:52
Власник сторінки
журналіст
0
278

Обкурилися чи що?

В ефірі обидва ведучі виглядають якимись млявими, загальмованими, немов обкуреними кальяном чи ще чимось. Спроби жартів – невдалі, емоції награні, штучні. При цьому в обох на вустах застигла посмішка. Мейхер постійно запинається, підшукуючи потрібні слова.

Якщо іноді й дивлюся «Неймовірну правду», то на час обміну репліками ведучими неодмінно перемикаю на інший канал. Бо на них огидно дивитися. Стає ніяково й дурно.

Вони самі пишуть собі діалоги чи лишень озвучують написане? Як би там не було, ситуація терміново потребує радикальної корекції.

А ще незрозуміло, на яких підставах ведучі, розповідаючи про українських і російських зірок, подають інформацію як новини «вітчизняного шоу-бізнесу». Для них Росія і Україна вже одне ціле? Може й справді обкурилися.  А чому б і ні, якщо салоган СТБ – «Можливо все!».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.