Браки заключаются на небесах, а расторгаются в суде

12 травня 2023, 10:33
Власник сторінки
Адвокат (полковник ЗСУ)
0
230
Браки заключаются на небесах, а расторгаются в суде

Сімейний кодекс України статтею 60 визначає, що майно, набуте подружжям за час шлюбу, належить дружині та чоловікові на праві спільної сумісної власності незалежно від того, що один з них не мав з пов

Ця норма закону має широке тлумачення, де найчастіше суди під час розгляду спорів щодо розподілу майна застосовують її дуже індивідуально залежно від тих чи інших обставин справи.

Громадяни не мають спеціальних знань у галузях цивільного та сімейного права України. Вони не знають великої кількості тонкощів та нюансів, які можуть вплинути на поділ майна під час розірвання шлюбу, визначення місця проживання дитини, розселення, виплата аліментів.

У такому разі просто необхідний адвокат з професійною підготовкою під час розлучення, який спеціалізується на даній категорії справ. Він підкаже Вам, які докази необхідно зібрати та надати суду, порадить, які майнові, грошові частки, необхідно вимагати від колишнього чоловіка (дружини) та здійснить професійний супровід цього процесу у судах різних инстанций.

Адвокат Игорь Серков.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.