В Ольпе зібрали більше 1000 євро для України

11 грудня 2022, 17:33
Власник сторінки
0
148
В Ольпе зібрали більше 1000 євро для України

Зібрані кошти будуть передані в дитячий будинок Чернівців та військовий шпиталь на сході України

В німецькому Ольпе відбулася благодійна виставка, в рамках якої продавалися роботи художників, дитячі малюнки та солодощі, а всі доходи з продажу будуть передані в Україну. Половина відправиться в дитячий будинок в Чернівцях, друга - у військовий шпиталь, який знаходиться в прифронтовій зоні на сході України. 


На виставки були представлені роботи художників Іветти Беккер, Олени Українцевої  та Наталії Благовіщенської. Ще частину малюнків намалювали українські діти, які після початку війни разом з батьками переїхали до Німеччини. Вже багато місяців діти відвідують кружок малювання, де з ними займається Іветта Беккер, яка була одним з ініціаторів благодійної виставки. 


Під час виставки ми зібрали 1030 євро, - розповіла Іветта Беккер. - Дякую всім, хто долучився до організації заходу. Дітям, які малювали малюнки. Їх мамам, які готували солодощі. Зазначу активність української діаспори. Українці виявили зворушливу одностайність – із задоволенням прийшли на виставку та охоче купували картини та солодощі. Наші серця зігріває думка, що ми долучилися до допомоги України в такий важкий для неї час. І ми не збираємося на цьому зупинятися. Наступну виставку плануємо організувати навесні 2023 року.      

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: выставка,благотворительность,виставка,Україна,Німеччина,благодійність,Война в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.