28 січня виставкa «ALIK999» художника Аліка Білялова

21 січня 2022, 13:27
Власник сторінки
0
12
28 січня виставкa «ALIK999» художника Аліка Білялова

28 січня о 18:30 галерея Spivakovska ART: EGO culture center відкриє персональну виставку «ALIK999» художника Аліка Білялова.

Aлік - поп-арт художник змішаної техніки, 999 - його число - талісман. Відданість незвичайному, вірність красі та пристрасть до розкоші – це те, що він намагається втілити у своїх роботах. Інтерес до мистецтва, живопису та іноземних культур супроводжує його протягом усього життя.

Він пише картини з використанням різних матеріалів, включаючи акрилові фарби, аерозольні фарби, епоксидні смоли, маркери, вирізки з газет і коміксів. Художній стиль Аліка заснований на впливі поп-культури, і розкриваючи останні тенденції, він створює твори, що відображають культових персонажів, знаменитостей та предмети розкоші, що надихають колекціонерів у всьому світі.

У сюжетах картин можна зустріти усіма відомі образи та відображення сучасності, де його мультиплікаційний стиль демонструє розкішний спосіб життя та коментує соціальні та економічні проблеми, що впливають на культуру капіталізму. Кожен твір прагне перенести глядача у світ емоцій та пристрасті.

Клієнтура Аліка різноманітна та охоплює весь світ, при цьому значна клієнтська база складається з підприємців, професійних спортсменів та музикантів. Його мистецтво - це вираз свободи, ставлення до життя і втілення унікальної мрії, що дає індивідуальний дух кожному простору.


IN ART AS IN LOVE, INSTINCT IS ENOUGH

Виставка триватиме до 11 лютого 2022 і пройде у форматі виставки-продажу з дотриманням рекомендацій МОЗ. Для перегляду і придбання картин автор просить дотримуватися правил: входити в приміщення в захисній масці, використовувати антисептик на вході, дотримуватися дистанції за спеціальною розміткою на підлозі. Spivakovska ART:EGO culture center відновить проведення культурно-масових заходів після зняття відповідних карантинних обмежень.

Виставка-продаж доступна щодня, з 11:00 до 19:00. Вхід вільний. Саксаганського, 59Б, Spivakovska ART:EGO gallery.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.