«Любов і блогери» - святo гумору і романтики у кіно

10 січня 2022, 10:08
Власник сторінки
0
23
«Любов і блогери» - святo гумору і романтики у кіно

Українська комедія «Любов і блогери» із зірковим складом вийде 20 січня. З цієї нагоди VLGFILM Ukraine на своємуYoutube-каналі опублікували трейлер картини.

Українська комедія «Любов і блогери» із зірковим складом вийде вже наступного місяця. З цієї нагоди VLGFILM Ukraine на своєму ютуб-каналі опублікували трейлер картини.

Місто Кагаплик: знову вибори, знову корумпований мер, знову те саме, що і завжди. Для того, щоб виправити «мерську репутацію» приїжджаютьзірки Інстаграму у деоегації п’яти людей. У містечку на них уже очікують пригоди, які блогери раніше і не могли для себе уявити. У фільмі будуть зради та змови, і не обійдеться без справжньої історії кохання.

У головних ролях: Ольга Сумська, Тамара Яценко, Назар Задніпровський, Інна Приходько, Георгій Делієв, Ганна Трінчер, Катерина Кістень, гурт KAZKA та інші.

У кінотеатрах із 20 січня 2022 року!

Трейлер фільму - https://www.youtube.com/watch?v=wHB2L5CJdt8

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.