«Справжній Санта» - очікувана прем’єра новорічної романтичної комедії

06 січня 2022, 10:39
Власник сторінки
0
37
«Справжній Санта» - очікувана прем’єра новорічної романтичної комедії

13 січня 2022 року у всіх кінотеатрах України відбудеться прем’єра новорічної романтичної комедії під назвою «Справжній Санта».

Ця чарівна історія з п’яти новел покликана створити новорічний настрій. Її сюжет розповість про те, що навіть звичайна людина, життя якої не виходить за межи сірих буднів, може стати Сантою, якщо повірить в себе та різдвяне диво.

В фільмі приймала участь велика кількість зірок українського кінематографу: Ксенія Мішина, Дар’я Петрожицька, Богдан Бенюк, Олександр Попов, Володимир Шумко, Валентин Міхієнко, Євгеній Олійник, Аріна Бандура, Костянтин Трембовецький, Сергій Журавльов, актриси «Жіночого кварталу» Валерія Товстолєс та Катерина Нікітіна, а також багато інших талановитих акторів. Кінодебютантами стали зірки-початківці Юлія Ігнатченко, Софія Яремова та Данило Нікіфоров.

Свої акторські здібності продемонструвала і талановита співачка Анна Добриднєва. Надихнувшись ідеєю фільму на кіномайданчику, вона створила новорічну пісню, яка стала офіційним саундтреком «Справжнього Санти».

Валерія Гуза завжди намагається знімати оригінальні кінопроекти. Тому правильно розставлені пріоритети у комедії «Справжній Санта» дозволяють глядачеві відзначити не лише незвичайну концепцію з п’яти абсолютно різних історій, а й зміцнити віру у новорічне диво. І кожен може переконатися в цьому, подивившись картину, показ якої стартує у всіх кінотеатрах України з 13 січня 2022 року.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.