Прем’єрa українськоі комедіі «Мій дідусь - Дід Мороз»

28 листопада 2021, 19:49
Власник сторінки
0
48
Прем’єрa українськоі комедіі «Мій дідусь - Дід Мороз»

Коммунікаційна група Lodka Group запрошує журналістів на допрем’єрний показ українськоі комедіі «Мій дідусь - Дід Мороз». Це не просто фільм про Новий Рік...

Коммунікаційна група Lodka Group запрошує журналістів на допрем’єрний показ українськоі комедіі «Мій дідусь - Дід Мороз».  Це не просто фільм про Новий Рік, це початок великої роботи по адаптації усього українського контенту для незрячих та нечуючих людей.

Захід відбудеться 30 листопада у ТРЦ Gulliver. 

Комедія «Мій дідусь - Дід Мороз» - це добрий, веселий, сімейний фільм, який занурить глядача в новорічну атмосферу і поверне віру у дива. 

Це перший український новорічний фільм, і один з небагатьох фільмів у країні, який забезпечений інклюзивністю.

Початок фуршету: 19:00
Початок кінопоказу: 20:30

Режисер: Сергій Шляхтюк
Продюсер: Ева Воєрманн, Олександр Бухтіяр
Оператор: Сергій Суботін
Автор сценарію: Єва Воерманн, Сергій Шляхтюк
У ролях: Наталя Бадер, Лев Пічахчи, Діана Глостер, Микита Вакулюк, Дядя Жора, Дар'я Дубровська, Іра Кудашева, Лючія Кургінян, Руслан Сеферов, мопс Картман та інші.

Жанр: Комедія, Сімейний Фільм
Тривалість: 85 хвилин

Спільно з партнерами - юридичною компанією EVERLEGAL та міжнародним технологічним холдингом TECHIIA, фільм адаптувано під застосунки Earcatch та Subcatch, які дозволяють побачити та почути фільм, людям з обмеженими можливостями у кінотеатрах чи вдома.

Ця можливість стала реальною завдяки проекту «Доступне кіно» та ГО «Боротьба за права» (Fight for Right), мета якої - забезпечити доступність відеоконтенту для незрячих і нечуючих людей. 
У цей вечір, до кінопоказу наші партнери «Доступне кіно» проведуть майстер-клас по користуванню застосунками Earcatch та Subcatch, щоб кожен зміг зрозуміти та відчути який прорив відбувся та як цей проект зможе покращити життя людей з вадами слуху та зору!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.