У Славутичі відбулася прем’єра TER.RAIN

01 вересня 2021, 13:39
Власник сторінки
0
19
У Славутичі відбулася прем’єра TER.RAIN
Прем’єра відбулася під час міжнародного семінару SESAM 2021 Poliklinika. Фото Богдан Волох

Музикант та медіахудожник Георгій Потопальский презентував нову роботу TER.RAIN в Славутичі

Прем’єра аудіовізуального твору TER.RAIN Георгія Потопальского, який працює під сценічним псевдонімом Ujif_Notfound, відбулася в Славутичі під час закриття другої резиденції міжнародного фестивалю від EASA для архітекторів, митців та представників креативних індустрій "SESAM 2021 Poliklinika" в рамках проєкту "Славутич — Мала культурна столиця України-2021" за підтримки Українського Культурного Фонду та Славутицької міської Ради.

Аудіовізуальний перфоманс від Георгія та студіъ  Photinus studio, в якій він одним із засновників разом з  Лєрою Полянськовою, Максом Роботовим та Іваном Світличним, відбувся на фасаді покинутої поліклініки в малій культурній столиці України місті Славутичі.

Георгій поєднав у TER.RAIN міські крайовиди, зафільмовані з висоти пташиного польоту й будинки Славутича та трансформував  за допомогою авторського алгоритму на небачений досі ландшафт. В певному сенсі нова робота - є новітнім сучасним  тераформуванням, яке заміняє світ людей дигітальною деконструкцією.

Може то є наше майбутнє?

 

З 2 серпня резиденти двох заїздів SESAM 2021 Poliklinika досліджували зв'язок охорони здоров'я з архітектурою на фізичному, методологічному та метафоричному рівнях, вивчали концептуальне мистецтво, експериментували з процесами колективного будівництва громадського простору, визначали потенційно унікальні риси гостинності славутичан. Рефлексія на події й відобразилася у новому творі.

 

Проєкт підготовлено за підтримки Українського культурного фонду. Позиція Українського культурного фонду може не збігатись з думкою авторів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: премьера,украинская культура,"Славутич"
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.