У Києві відкриють унікальну виставку електрогітар "UNIVERSUM MUSEUM"

13 жовтня 2020, 14:28
Власник сторінки
0
51
У Києві відкриють унікальну виставку електрогітар  UNIVERSUM MUSEUM
Олександр Дорошенко, Джон Патітуччі

У Києві відкриють унікальну, яка не має аналогів постійно діючу виставку електрогітар "UNIVERSUM MUSEUM". В експозиції понад 300 вінтажних і сучасних інструментів.

Напередодні нового року в столиці починає свою роботу Міжнародний історико-музичний культурний Центр "UNIVERSUM AREA". За словами організаторів, головне завдання проекту - на території величної Виставки досягнень народного господарства (ВДНГ) створити Міжнародний центр досягнення української та світової культури. Популяризувати філософію і принципи Універсуму. Пропагувати трепетне ставлення співвітчизників та іноземних гостей до вітчизняної і світової історико-музичної та культурної спадщини. Просувати на глобальних ринках молоді таланти, творчі інноваційні проекти, гідні світового визнання. Об'єднувати людей в нове глобальне співтовариство Фундаторів.
В Просторі Універсум розміститися постійно діюча виставка електрогітар "UNIVERSUM MUSEUM". Гості зможуть ознайомитися з історією створення перших електрогітар, дізнатися про культові світові гітарні бренди, зануритися в історію європейського гітаро будування, відкрити для себе багато цікавих фактів з історії становлення гітарної індустрії республік колишнього Радянського Союзу, а також, доторкнутися до сучасної історії вітчизняного виробництва електрогітар. Деякі експонати можна буде протестувати, зробити з ними фото на пам'ять, взяти участь в світловому музичному шоу, пройти майстер-клас гри на гітарі, відвідати ексклюзивні концерти і навіть виступити на одній сцені з музикантами зі світовими іменами.
 Удвічі приємніше, що частина експозиції, яка буде представлена ​​на виставці, це вітчизняні електрогітари "Universum Guitars", які підкорили серця найавторитетніших гітаристів планети.
«Я в юності грав на електрогітарі, яку зробив своїми руками, - розповідає ідеолог та ініціатор Проекту Олександр Дорошенко, засновник бренду "Universum Guitars" - І, ось через багато років, вирішив створювати свої унікальні електрогітари, які будуть втіленням гармонії всесвіту - Універсуму. Ці гітари спроектовані мною в «Золотих пропорціях», що і зумовило їх успіх. І це не дивно - ми з вами живемо в цікавий час, є свідками і учасниками глобальних галактичних змін. Настає час нової філософії і принципів нашого співіснування, епоха Універсуму. Ми повинні знати, що нас чекає в майбутньому і як його сприймати. Про все це ми дізнаємося в унікальному Центрі "UNIVERSUM AREA".
 Свого часу звуками гітари надихався Гете, Байрон, Пушкін, Лермонтов і Толстой. У досвідчених цінителів самого демократичного інструменту завдяки Проекту з'явиться можливість полюбити гітару ще більше, а у новачків вперше відкрити її для себе.
 «UNIVERSUM AREA» - це глобальний культурний проект, який дасть можливість професіоналам і початківцям формувати культурний імідж України у всьому світі. У просторі Універсум розміститься сучасний багатофункціональний концертний зал на 200 місць, де будуть проводитися концерти, театральні постановки, кінопокази, конкурси, презентації, конференції та інші заходи. Діятиме школа гри на електрогітарі Майстер-студія С. Чантурії "G-Session", студія звукозапису, циклорама, лаунж-зони, кафе, шоу-руми з магазином, фото-зони. Міжнародний інтелектуальний Клуб "UNIVERSUM CLUB" об'єднає представників культури, мистецтва, науки, спорту, бізнесу та інших цікавих особистостей.  
 На сьогоднішній день ведеться діалог з представниками міжнародних культурних інституцій, щодо залучення їх до Проекту. Передбачається відкриття ексклюзивних експозицій історико-музичної спадщини різних країн. На запрошення вже відгукнулися  представники однієї зі східних країн, які готові відкрити експозицію своїх національних музичних інструментів.
   «Ми ставимо перед собою завдання, щоб звичайний відвідувач, який ніколи не тримав в руках гітару, зайшов в наш Центр просто подивитися інструменти, а вийшов вже музикантом зі світовим ім'ям, - жартує Олександр Дорошенко. - Уже зовсім скоро наш Центр відкриє свої двері для відвідувачів. Ми запрошуємо до співпраці і партнерства меценатів, бізнесменів, компанії, бренди і всіх, кому цікаво підтримати розвиток і популяризацію Центру. А жителів і гостей міста - зануритися в дивовижний світ гітар та музики!»
 Міжнародний історико-музичний культурний Центр «UNIVERSUM
AREA» зможуть щорічно відвідати понад 200 тисяч гостей.
Квитки незабаром можна буде придбати в касі Центру, а також на сайтах партнерів Проекту: квиткового оператора «Карабас» та каталогу послуг зі знижками «Покупон».
Під час роботи виставки електрогітар "UNIVERSUM MUSEUM" будуть дотримуватися всі превентивні заходи безпеки. Експонати та поверхні будуть дезінфікувати.
 Міжнародний історико-культурний музичний Центр «UNIVERSUM AREA» розташований за адресою місто Київ, ВДНГ, пр-т Академіка Глушкова, 1 (6-й павільйон).

 Підписуйтесь на сторінки Центру в соціальних мережах:

https://www.facebook.com/universumarea

https://www.instagram.com/universumarea

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: Киев,музей,гитара,бас-гитарист,ВДНХ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.