Документальний фільм «Жінка» виходить на великі екрани

29 вересня 2020, 15:12
Власник сторінки
0
9

Ідея створення фільму «Жінка» виникла у 2012-2014 рр. під час знімання стрічки «Людина».

Документальний фільм «Жінка» — всесвітній проєкт, що надає голос 2000 жінкам з 50 різних країн світу. Під час інтерв’ю жінки самі спрямовують розмову і говорять про те, що вважають дійсно важливим: роботу, освіту, емансипацію, материнство й, разом з тим, про дуже особисте – ставлення до тіла, сексуальність або перші менструації. Героїні фільму діляться спогадами зі свого життя – кумедними, зворушливими, а часом й жахливими. Жінки вперше знаходять у собі сили та розповідають про найболючіше й найглибше, довірившись авторам фільму. 

 

Допрем’єрний показ фільму відбудеться 7 жовтня о 19:00 у кінотеатрі «Жовтень» (вулиця Костянтинівська, 26).

 


У широкий прокат фільм виходить 8 жовтня.

 

Про фільм.

Документальний фільм «Жінка» — це всесвітній проєкт, що надає голос 2000 жінкам з 50 різних країн світу. Під час інтерв’ю жінки самі спрямовують розмову і говорять про те, що вважають дійсно важливим: роботу, освіту, емансипацію, материнство й, разом з тим, про дуже особисте – ставлення до тіла, сексуальність або перші менструації. Героїні фільму діляться спогадами зі свого життя – кумедними, зворушливими, а часом й жахливими. Жінки вперше знаходять у собі сили та розповідають про найболючіше й найглибше, довірившись авторам фільму. 

 

Сотні розповідей різних жінок: від очільниць держав до королев краси, від водійок автобусів до фермерок з віддалених селищ. Разом вони змальовують повноцінну картину того, що означає бути жінкою у сучасному світі. Мета фільму – висвітлити внутрішню силу жінок та їхню здатність змінювати світ попри всі труднощі.

 

Режисер: Ян Артус-Бертран, Анастасія Мікова

Сценарист: Ян Артус-Бертран, Анастасія Мікова

Продюсер: Ян Артус-Бертран, Каміла Грох, Жан-Ів Робін

У ролях: Норма Бастідас, Габріела Мелгоза, Шантель Насір, Олександра Орбек-Нільссен, Вірджинія Рейссон

 

Рік випуску: 2019

Хронометраж: 105 хв

Країна: Франція

Жанр: документальний

Вікове обмеження: 16+

Оригінальна мова: англійська, французька, іспанська

Субтитри: українська

Старт прокату: 8 жовтня 2020

Дистриб’ютор: Must See Movie


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: фильм,женщина,документальный фильм
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.