У "ЛНР" немає тестів, тому і коронавірусу немає

23 березня 2020, 15:26
Власник сторінки
военный инженер
0
36
У  ЛНР  немає тестів, тому і коронавірусу немає

В "ЛНР" офіційно оголошено, що жодного померлого від коронавируса немає, але є 43 трупа від свинячого грипу.

Популярний луганський журналіст, письменник, історик Павло Бондаренко в своєму блозі розповідає знайомі з окупованого Алчевська прислали інформацію, що в окупованому місті карантину немає. Все працює. Школи працюють. Школярі поголовно в масках. Самі роблять з туалетного паперу під чуйними керівництвом вчителів. І так по всій «ЛНР».

Павло Бондаренко зазначає, при цьому офіційно оголошено, що «коронавируса в« республіці »немає і бути не може». Іншими словами, висновок нашого адресата звідти: «Маразм міцнішав і танки наші швидкі, і сосни гнуться, як трава ...». Причому в реальному житті, а не телевізорі, паніка там піднімається не на жарт. Чиновники всіх рівнів буквально штурмують кордон з Росією, намагаючись вивезти свої сім'ї, але вона закрита для тих, у кого немає російських паспортів. Офіційно оголошено, що жодного померлого від коронавируса немає, але є 43 трупа від свинячого грипу. Українська сторона з 16 березня теж зупинила рух через КПВВ. У відповідь влада «ДНР» і «ЛНР» оголосила, що це вони припиняють рух з 21 квітня через катастрофічну ситуацію з коронавірусів на території України.

Історик зазначає, фактично бандитська влада взяла власних людей в заручники і катастрофа майже неминуча, адже в «щасливих республіках» катастрофічно не вистачає медикаментів, медичного обладнання та майже половини медперсоналу. І немає ніякого взагалі тесту на коронавірус. Тому його і «немає».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: пандемия,русские оккупанты,ЛНР,Коронавирус в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.