Stabat Mater Karl Jenkins - музика, що проймає

10 грудня 2019, 15:07
Власник сторінки
0
13
Stabat Mater Karl Jenkins - музика, що проймає
Фрагмент картини, художник Sasha Bob

24 грудня о 19.00 відбудеться концерт хору "Хрещатик" спільно з Національним духовим оркестром. Звучатиме музика сучасного всесвітньовідомого композитора Карла Дженкінса

Вперше в Україні - авторська "Stabat Mater", всесвітньо відомого британського композитора Карла Дженкінса, у виконанні Національного академічного духового оркестру України і Академічного камерного хору "Хрещатик".
«Stabat Mater»— знаменитий твір всесвітньовідомого уельського композитора Карла Дженкінса, заснований на середньовічній секвенції «Stabat Mater».
Вперше був виконаний на публіці у 2008 році в Ліверпульскому соборі.
В цьому творі Дженкінс поєднав традиційну західну музику (оркестрову та хорову) з народними інструментами та піснями, сконцентрувавши свою увагу на музиці Близького Сходу.
Особливістю концерту є місце його проведення - Зала вченої ради Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» - справжня акустична перлина, нашого міста. Ця локація обов'язково займе достойне місце на мапі київських концертів.
Свято високої музики напередодні Різдва - чекаємо Вас!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: музыка,концерт,классика,оркестр
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.