Впеше в Україні- концерт хору з Туреччини!

26 липня 2019, 10:09
Власник сторінки
0
20
Впеше в Україні- концерт хору з Туреччини!

Влітку, коли всі бажають поїхати відпочити до Туреччини, в Київ приїжджає турецький хор «Anchorus». Ця подія дійсно заслуговує уваги, адже саме хор з Туреччини приїздить до України вперше.

17 серпня в Києві, в Палаці культури "Більшовик", о 19.00 відбудеться концерт "Vatra Halki-Ватра Фолк-музика Туреччини і України-музика Європи".Це спільний концерт двох видатних вокально-хорових колективів- Академічного камерного хору "Хрещатик" з Києва і «Anchorus» polifonic choir» -хору з самого серця Туреччини-Анкари.

 Колектив  «Anchorus» polifonic choir»- яскравий, самобутній, відомий у Туреччині та далеко за її межами. Хор здобув велику популярність своїм відношенням до виконавської майстерності та репертуарної політики, вокальної манери та нестандартних інтерпретаційних рішень.

«Anchorus» polifonic choir» розділить концертну сцену з видатним київським колективом – «Академічним камерним хором «Хрещатик», відомим своїми самобутніми програмами, авторськими театралізованими постановками, блискучою виконавчою майстерністю та унікальною тембральною драматургією.

 У концерті звучатиме переплетіння музики різних епох та стилів, різнобарв’я та колористика турецької музики у поєднанні з запальною та барвистою українською піснею. Кращі зразки європейської сучасної музики та світові шедеври естради занурять вас у неповторний та фантастичний світ, в якому яскравими мелодійними фресками поєднаються самобутні культури Туреччини та України.

 Концерт буде цікавий широкому колу любителів музики і національної культури, а також східного колориту.

Ціна квитків 150-200 грн. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: Киев,музыка,Турция,культура,афиша киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.