Запрошуємо на святковий концерт #WeAre25 #KhreschatykChoir

26 квітня 2019, 13:06
Власник сторінки
0
17
Запрошуємо на святковий концерт #WeAre25 #KhreschatykChoir
FotoBy Andrii Voinov

14 травня, о 19.00 у Київському Муніципальному Академічному Театрі Опери та Балету відбудеться ювілейний концерт Khreschatyk Choir до його 25-річчя -#WeAre25 #KhreschatykChoir

Продовжуючи травневі свята,у Києві відбудеться ще одна святкова подія-до свого 25-річчя Академічний камерний хор "Хрещатик" влаштовує концерт #WeAre25 #Khreschatyk Choir,на якому глядачів чекає найкраща музична програма  хорового театру. 
Перший відділ: "Choir Smiles - класика жартома"
Яскравий калейдоскоп чудової класичної музики, сюжетних перипетій і виразних пластичних рішень. На сцені жартівливий простір історії кохання героїв – мімів, витончена манера її оповіді та проникливий драйв живого багатоголосого співу.
В сучасному перекладі a сappella прозвучать фрагменти безсмертних творів В.А.Моцарта, Л.Бетховена, Й.С.Баха, Ж.Бізе, Дж. Россіні, Дж.Верді, Дж.Пуччіні, Й.Штрауса, М.Равеля, Ж.Оффенбаха, Ю.Фучіка, Ф.Ліста, Е.Грига, П.І.Чайковського, часом дивовижно поєднані з відомими фольковими і роковими темами.
Другий відділ: "Choir Theater - найкраще"
Емоційне вокальне шоу із добірних хорових мініатюр за мотивами української народної пісні, всесвітніх хітів, преміальних саундтреків і афро-американських спірічуелів.
Щедре розмаїття композицій, різних за жанрами і формами, від зіркових авторів і яскравих аранжувальників. Це справжні перлини хорового жанру.
Запрошуємо послухати,як звучит справжнє свято!
Концерт триватиме 3 години-2 відділення з антрактом.
Місце проведення:вул.Межигірська,2, Київський Муніципальний Академічний Театр для дітей та юнацтва.
Квитки 50-250 грн.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: концерт,театр,музика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.