Вінницькі козаки не дадуть Путіну вкрасти нашу історію

05 вересня 2018, 09:33
Власник сторінки
0
22

«Вінницький козацький полк ім. Івана Богуна» знімає документальні фільми щоб Путін не зміг вкрасти нашу історію

Активісти крайового товариства «Вінницький козацький полк ім. Івана Богуна» стали ініціаторами проекту циклу документальних фільмів про героїв Вінниччини, які присвятили власне життя розбудові рідного краю та України під назвою «Вінничани – нащадки героїв».

«Наразі уже відзнято 4 фільми про Якова Шепеля, Якова Гальчевського, Якова Гандзюка  та Устима Кармалюка» - каже керівник організації Володимр Воловодюк, зазначаючи, що на цьому зупинятися не будуть та продовжать показувати історію Вінниччини та всієї України такою, якою вона є.

За словами Володимира Воловодюка фінансує проект обласна адміністрація - «Вперше співпрацюємо за місцевою владою у цьому напрямку, результати, як бачимо, видно одразу».

Вінницькі козаки також повідомляють, що російські спецслужби та й сам Путін неодноразово намагався «вкрасти» нашу історію, переписати її під себе, знищивши наших героїв, а заодно і нашу Батьківщину. «Знаєте, для існування нації необхідно декілька речей, серед яких мова, власні традиції, територія і обов’язково власні герої, без них ніяк не можливо збудувати сильну та незалежну Україну» - повідомляє козак Олексій із Вінниччини.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: козаки,Вінниця
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.