Українцю необхідна підтримка на Всесвітньому конкурсі

13 червня 2017, 11:33
Власник сторінки
Журналист портала Eurostar
0
422
Українцю необхідна підтримка на Всесвітньому конкурсі

Український музикант має усі шанси перемогти у Всесвітньому конкурсі.

Український музикант має усі шанси перемогти у Всесвітньому конкурсі.

Перкусіоніст Орхан Агабейлі першим серед музикантів з України бере участь у конкурсі Golden Cajon Awards 2017( у перекладі — “Золотий Кахон”). Творчість Орхана знайома багатьом поціновувачам шоу-бизнесу, адже він є ритмічним ядром багатьох команд зірок українського шоу-бізнесу, зокрема Ірини Білик, Мачете, Злата Огнєвіч, Манекен, Marinita, Gypsy Lyre та iншi. До того ж музикант має власну школу кахоністів.

Досягнувши виконавської майстерності на рідкісному для нашої країни музичному інструменті – кахоні, Орхан вперше вирішив прийняти участь у боротьбі за першість серед музикантів у щорічному конкурсі, що проводиться німецькою компанією, аби привезти головну нагороду — “Золотий Кахон”. До того ж музикант підкреслює : “Музика – це те, чим я хочу і буду займатися все життя,тому що був випадок, коли перестав приділяти час музиці і зрозумів, що без неї не уявляю свого життя. Бажаю, аби в Україні знали, що напрямок перкусії розвивається, та є люди, які грають на кахоні. Всі звикли, що ударні – це барабани і все, але ж є ще інші цікаві інструменти”,- наголосив Орхан, додаючи, — Я бажаю перемоги, тому що такого в історії України ще не було , не один перкусіоніст ще не привозив “Золотий кахон”. Дана нагорода — як Оскар у кіношників, дана нагорода є найвищою серед кахоністів з усього світу”.

19048285_10207329886043670_1969407208_o

Цьогоріч на конкурс свої роботи прислали близько 150 музикантів з абсолютно різних куточків світу. Наразі триває голосування за фаворитів. Так склалося, що Орхана додали до списку учасників останнім, тому йому потрібна найактивніша підтримка кожного з нас. Віддати свій голос можливо зайшовши на сторінку конкурсу за цим посиланням: .

Голосування закінчується о 23:59:59 CET (UTC + 1) 18 червня. Переможця визначать на основі всіх окремих голосів.  Оголошення володаря “Золотого Кахону”  назвуть вже 19 червня. Тож поспішаймо підтримати українця, який може принести Всесвітню популярність нашій державі.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.