ІІ Всеукраїнський вокальний конкурс «КВІНТА» – ТВІЙ ЗІРКОВИЙ СТАРТ!

19 травня 2017, 20:15
Власник сторінки
Журналист портала Eurostar
0
16
ІІ Всеукраїнський вокальний конкурс «КВІНТА»  –  ТВІЙ ЗІРКОВИЙ СТАРТ!

20-21 травня в стінах Академії Сучасної Освіти А+ (вул. Регенераторная, 4-В) відбудеться уже другий Всеукраїнський вокальный конкурс «КВІНТА». Організаторами конкурсу виступили БО «Благодійній Фонд Обрії», ТОВ «АКАДЕМІЯ СУЧАСНОЇ ОСВІТИ» і Культурологічний центр Українського товариства охорони пам’яток історії та культури.

20-21 травня в стінах Академії Сучасної Освіти А+ (вул. Регенераторная, 4-В) відбудеться уже другий Всеукраїнський вокальный конкурс «КВІНТА».

Організаторами конкурсу виступили БО «Благодійній Фонд Обрії», ТОВ «АКАДЕМІЯ СУЧАСНОЇ ОСВІТИ» і Культурологічний центр Українського товариства охорони пам’яток історії та культури.

«КВІНТА» – це унікальний мистецький проект, який поєднує вокальний конкурс високого рівня та естрадне шоу.

Конкурс проводиться лише вдруге, але вже є чим похвалитися. Фіналісти минулого року Анастасія Рябокляч, Валерія Христюк, Іванна Решко та інші продовжують будувати свою кар’єру на естраді. Протягом минулого року юні співачки взяли участь в декількох серйозних фестивалях, а також в популярних талант-шоу. Наприклад, Іванна Решко стала фіналісткою 3-го сезону «Голос. Діти» на каналі «1+1».

 

 

Чому «КВІНТА»?

Назва конкурсу запускає асоціативний ланцюжок: музичний інтервал, «п’ятірка», квінта, як квінтесенція, квінта – queen – королева, що в сукупності говорить про музику та поставлену високу планку професійності та естетичного смаку.

 

Умови конкурсу

В конкурсі передбачено 5 вікових категорій – починаючи з 5 років юні таланти, які мають досвід концертних виступів та брали участь у музичних конкурсах та фестивалях, можуть подати заявку та стати учасником конкурсу.

 

П’ЯТІРКИ ПРОСТО ПЕРЕСЛІДУЮТЬ – ЖУРІ КОНКУРСУ СКЛАДАЄ 5 ОСІБ.

ГАЛИНА ГОЛУБЄВА, ГОЛОВА ЖУРІ, ВИКЛАДАЧ-МЕТОДИСТ ВИЩОЇ КВАЛІФІКАЦІЙНОЇ КАТЕГОРІЇ КИЇВСЬКОЇ МУНІЦИПАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ЕСТРАДНОГО І ЦИРКОВОГО МИСТЕЦТВА. ВИКЛАДАЧ ВОКАЛУ НА ТЕЛЕПРОЕКТАХ «Х-ФАКТОР», «УКРАЇНА МАЄ ТАЛАНТ», «СУПЕРЗІРКА», «СЛУЖБОВИЙ РОМАНС». СЕРЕД ЇЇ ВИПУСКНИКІВ БЕЗЛІЧ ВІДОМИХ ЗІРОК ВІТЧИЗНЯНОГО ШОУ-БІЗНЕСУ – ЄВГЕН АНІШКО, СВІТЛАНА ТАРАБАРОВА, АННА-МАРІЯ, ЮЛІЯ ВОЙС, МАКС БАРСЬКИХ ТА БАГАТО ІНШИХ.

УСЕІН БЕКІРОВ,  КОМПОЗИТОР, АРАНЖУВАЛЬНИК, МУЗИЧНИЙ ПРОДЮСЕР. ЗАСНОВНИК ОРИГІНАЛЬНИХ ДЖАЗОВИХ КОЛЕКТИВІВ. ЛАУРЕАТ МІЖНАРОДНИХ І ВСЕУКРАЇНСЬКИХ КОНКУРСІВ;

РОМАН ПОЛОНСЬКИЙ, СПІВАК, КОМПОЗИТОР, АРАНЖУВАЛЬНИК, УЧАСНИК БАГАТЬОХ ПОПУЛЯРНИХ ТЕЛЕВІЗІЙНИХ ШОУ;

ДЕНИС ХРИСТЮК, ФІНАЛІСТ ШОУ «ТАНЦУЮТЬ УСІ», ХОРЕОГРАФ-ПОСТАНОВНИК СТУДІЇ «КВАРТАЛ 95»,ТВ – ПРОЕКТУ «МАЙДАНС», ФІНАЛІСТ ШОУ «ТАНЦУЮТЬ УСІ». ХОРЕОГРАФ БАЛЕТІВ “E.V.A.” І “PERFORMANCE”;

СЕРГІЙ БАКУМЕНКО, ПОЕТ І КОМПОЗИТОР. БАГАТОРАЗОВИЙ ВОЛОДАР НАГОРОД «ШЛЯГЕР РОКУ» І «ПІСНЯ РОКУ», АВТОР ПІСЕНЬ ПОПУЛЯРНИХ АРТИСТІВ ЕСТРАДИ.

 

«До складу журі конкурсу ми запросили визнаних метрів естради різних напрямів діяльності – викладача з вокалу,  хореографа,  аранжувальників, співаків, композиторів. Такий підхід забезпечує комплексну оцінку виступу конкурсантів та поділитися з ними професійним досвідом, який допоможе конкурсантам на шляху до успіху і розкриття їх творчого потенціалу» – розповіла творчий директор конкурсу Ксенія Кожевнікова.

 

Конкурс відбудеться за підтримки кольорового партнера компанії Caparol.

 

Подарунковий фонд для переможців сформовано за сприяння  флористичного партнера компанії BOUQUET,  restaurant&karaoke Amber, а також мережі хімчисток Unmomento (всі учасники конкурсу отримають сертифікати на чистку шкільної форми).

Загальновідомо, як важливо артисту мати відповідний зовнішній вигляд, і не тільки на сцені. Fashion партнер конкурсу  ONE CLUB, а це найактуальніші моделі одягу, взуття та аксесуарів престижних світових брендів: Philipp Plein, Dirk Bikkembergs, Max Mara, Cortigiani, Brioni, Blugirl, Iceberg, Les Eclaires, Blumarine, John Richmond та багатьох інших, дарує юним зірочкам сертифікати на знижку для комфортного і доступного шопінгу.

 

Головні призи конкурсу – авторська пісня від відомого композитора, записи на професійній студії, індивідуальні майстер-класи від членів зіркового журі та почесних гостей конкурсу. Відкриємо маленький секрет: одна із самих утаємничених українських співачок, автор пісень, продюсер подарує переможцю свою авторську пісню, а також її запис на професійній студії.

 

Крім того на переможця чекає його перше зіркове інтерв’ю в одному із самих популярних українських видань «КП в Украине», а агентство BeMyMedia забезпечить           PR підтримку юного виконавця протягом 5-ти місяців.

 

Можна з впевненістю сказати, що з таким журі та з такою підтримкою участь в конкурсі забезпечує відмінний старт юним талантам на велику сцену, а переможцям до того ж отримають реальні ексклюзивні можливості для здійснення такої мети.

 

КВІНТА – це відмінно, КВІНТА — це П’ЯТЬ!

Про зіркові баталії юних талантів дізнавайтесь від Національного інформаційного партнера конкурсу Щоденної всеукраїнської газети «День».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.