«Джесіка Джонс» – новий серіал від Марвел

11 листопада 2015, 23:13
Власник сторінки
Журналіст
0
101991
«Джесіка Джонс» – новий серіал від Марвел

Через тиждень стартує новий проект кінокомпанії Марвел, що вирішила розширити рамки свого світу ще одним супер героєм. Що до чого читайте далі.

Компанія, що подарувала нам трилогію «Залізної людини», «Халка», «Месників», «Вартових Галактики» та «Людину-мураху» починає захоплювати свого глядача і в серіали. Навесні цього року, вони випустили шокуючу несподіванку у вигляді «Шибайголови», яка одразу стала хітом. Це історія про сліпого юриста, Метта Мердока, що за допомогою своїх надприродних здібностей бореться за справедливість у найбільш небезпечному бандитському районі Нью-Йорка – Пекельній Кухні. Цікавий детективний сюжет, майстерність акторської гри та гарна режисура вивели серіал у ранг найкращого за 2015 рік.

«Джесіка Джонс» - другий серіал від Марвел і сподіваюсь, що не поступиться своєю якістю попередникові.

Коміксова основа персонажу

Вперше на сторінках графічної новели «Аліас» Джесіка Джонс з’являється у 2001 році, як приватний детектив. Її лінія складає лише 28 випусків.
Вона однокласниця Пітера Паркера, усіма обожнюваного Людини Павука. Після автокатастрофи, в якій загинула вся сім’я дівчини, вона отримує здібності у вигляді супер сили. Джесіка вирішує використовувати її  в ім’я добра, проте в її житті з’являється лиходій на ім’я Пурпурова Людина, що прокрадається у свідомість героїні та використовує її у своїх темних намірах заволодіти світом.

Фабула серіалу

Серіал покаже нам життя Джесіки після недовгого героїчного минулого. Вона намагатиметься пережити посттравматичний синдром і відкрити своє невеличке детективне агентство. Як би вона не хотіла забути минуле, воно не залишить її. Пурпурна Людина (Зебедайя Кілгрейв) нагадає про те, що Джесіка безсила проти його маніпулятивних здібностей. Також у героїні буде романтична лінія з Люком Кейджем. Він - загадковий одинак, що володіє супер силою та згодом зіграє визначну роль у житті Джесіки. Автори цього проекту вже розпочали зйомки окремого серіалу про Кейджа і його шлях становлення героєм.
Вже у першому сезоні ми побачимо уже відомого Метта Мердока як Шибайголову та Клер Темпл – нічну медсестру Пекельної Кухні, що буде об’єднуючим персонажем усіх 3 серіалів.

Акторський склад головних героїв

Джесіка Джонс – Крістен Рітен, американська акторка, відома за своїми ролями коханої Джесі Пінкмена Джейн («Пуститися берега»), Джиї Гудман (Вероніка Марс) та ін. Ми ще не могли оцінити повною мірою її акторську велич, бо на першому плані її ще не бачили. Сподіваюсь ця роль сповна відкриє її талант.

Зебедайя Кілгрейв – Девід Тенант, шотландський актор, що завоював глядацькі симпатії, зігравши головну роль у епохальному англійському серіалі Доктор Хто. Він настільки відзначився своєю майстерністю, що саме його Доктора фанати обрали найкращим за всі 50 років існування серіалу. Також він засвітився у «Гаррі Поттері та Кубок Вогню» у ролі Барті Крауча мол., у серіалі «Бродчерч» та багато інших картинах.

Як висновок, хочу сказати, що залюбки перегляну цей серіал. По-перше, канал Нетфлікс випустить на масовий перегляд одразу ж повний сезон, а це, погодьтесь, приємний плюс. По-друге, я великий фанат творчості Девіда Теннанта і охоче поспостерігаю його у ролі злого генія, що може оволодіти свідомістю групи і кожного окремо. По-третє, цей серіал розкриє історію не стандартного героя. Джесіка Джонс – приватний детектив з підірваною психікою, тягою до алкоголю та цинічним поглядом на життя, з неідеальним геройським минулим та сумнівним майбутнім. Всі штампи Супермена підірвані, і в очах глядача повстане звичайна дівчина, в якої є здібності, які, замість слави, принесли їй страждання.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: сериал,Marvel
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.