КОМЕДІЯ, ЩО МОЖЕ ДОВЕСТИ ДО СЛІЗ

11 жовтня 2015, 23:44
Власник сторінки
0
48

9 жовтня 2015 року відбулася котра поспіль постановка «Занадто щасливий батько» у Національному академічному театрі російської драми імені Лесі Українки.

Автором комедії «Занадто щасливий батько» є англійський драматург Рей Куні. Це не дебютна комедія, а продовження в дві дії п’єси «Занадто одружений таксист», яка також впала до душі не лише англійцям (адже Рей із Великої Британії), але й українцям. Переклад з англійської та редакцію «Занадто щасливого батька» виконав Михайло Мішин. Постановка – Ірини Барковської та Олега Нікітіна. Сценографія та костюми під керівництвом Олени Корчиної. Прем’єра відбулася 28 вересня 2010 року. Навіть через 5 років п’єса не втратила зацікавленість театралів – квітки купують на кожну постанову, яблуку ніде впасти.

З 2010 року акторський склад дещо змінився. Але це ніяк не вплинуло на захоплення глядачів. Зараз в акторському складі грають:  Станіслав Бобко, Михайло Аугуст, Віктор Алдошин, Максим Нікітін, Кирило Кашликов, Наталія Шевченко, Вікторія Жилинська, Ганна Наталушко, Ольга Кульчицька, Леонід Тітов, Станіслав Москвін.

Головний герой, тобто занадто щасливий батько Джон Сміт 15 років насолоджувався сімейним життям, маючи двох дружин. Поки його діти від різних дружин не знайомляться один з одним в мережі Інтернет. Адже син та дочка, як виявляється, не лише мають одне прізвище на двох, але і живуть по сусідству. Сміту буде непереливки від цієї ситуації. Йому доведеться постійно брехати і викручуватися.

Відверто, щиро, натурально та неймовірно кумедно. Глядачі були в захваті. Кожне слово, кожний жарт були сприйнятті сміхом. Неперевершена гра акторів, геніальний сценарій, вдячні глядачі. Цілувальники театру сміялися до сліз. Непідробна любов театралів каже сама за себе – аплодували стоячи, скандували «Браво».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: театр
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.