ЗАКРИТТЯ ТРЕТЬОГО СЕЗОНУ АРТ-ПІКНІКА

27 вересня 2015, 18:29
Власник сторінки
0
24

26-27 вересня відбулося урочисте закриття третього сезону Арт-Пікніку, що знаходиться в парку ім. Пушкіна міста Києва (вул. Артема, 14).

Вже втретє кияни та гості міста могли провести свій вільний час за цікавим заняттям. Адже Арт-Пікнік Слави Фролової покликаний розважити, розслабити, навчити чогось новому усіх охочих. Головним завданням проекту є створення цікавого, натхненого, розвиваючого осередку для усіх небайдужих до здорового способу життя, до нових навичок та вмінь, до духовної піднесеності.

 Арт-Пікнік має 16 напрямків, які наповнені безкоштовними майстер-класами,  заняттями та подіями. Дозвілля можна провести за обраним напрямком, серед, яких є такі: Діти; АРТ; Спорт;  Secret Space (Музика); Кулінарія; Фестивалі та Ярмарки; Література; Цікаві зустрічі; Кіно; Театр; Міжнародне; Handmade; Екологія; Загальноосвітнє; Золотий вік; Добра справа.

На Арт-Пікніку найчастіше можна побачити молодих матусь з діточками. Адже парк оснащений зонами для дітей. Також серед гостей Пікніку є і молоді хлопці та дівчата, які залюбки слухають музику, дивляться фільм або займаються спортом. Не виявилися байдужими до великого свята і люди похилого віку. В парку вони змогли знайти заняття по душі.

Якщо ви не мали змоги відвідати Арт-Пікнік Слави Фролової в цьому році, то зробить це в наступному. Вам неодмінно це сподобається, ви знайдете нових друзів, навчитеся чогось новому, гарно проведете час та відпочинете у затишному парку.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: фестиваль,культура
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.