Роман-трилер “Сотня” опубліковано у вільному доступі

20 лютого 2015, 16:48
Власник сторінки
Проповідник, правозахисник, видавець, письменник, журналіст.
1
114
Роман-трилер “Сотня” опубліковано у вільному доступі

У романі йдеться про те, що через сто років історія повториться у вигляді фарсу. Революцію Гідності пам’ятатимуть лише як сюжет комп’ютерної гри. Що буде з учасниками цієї жорстокої та цинічної гри?


Що буде з тими, хто відмовляється грати за новими правилами? Читача здивують і шокують можливі відповіді на ці питання.

З нагоди Дня вшанування пам’яті героїв Небесної сотні видавництво Юрія Шеляженка публікує у вільному доступі кривавий та відвертий роман-трилер «Сотня».

Загадковий автор роману під псевдонімом Миррим Худдух надіслав свій твір до видавництва наприкінці минулого року, в річницю Євромайдану. Роман настільки точно відображає актуальні суспільні настрої, що було прийнято рішення негайно випустити його в світ.

Зараз, коли друкований тираж розійшовся, ми публікуємо книжку у вільному доступі на сайті видавництва, щоб вшанувати таким чином героїв Небесної сотні.


“Я нещасна людина, як і ви. Тому я заходжу на сайт гри «Сотня», присвяченої пам’яті подій минулого століття, і граюся з вами в революцію гідності. Я набираю логін та пароль, виходжу на майдан. Я стою в натовпі під сценою. Я слухаю, що балакають, співають, декламують наші ватажки на сцені, і тихо каженію…”
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: роман,триллер,українська революція,Євромайдан
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.