З ЛЮБОВ’Ю ДО УКРАЇНИ

05 вересня 2014, 08:38
Власник сторінки
Журналист
1
165
З ЛЮБОВ’Ю ДО УКРАЇНИ

Нехай увесь світ знає велич української душі, силу і незламність українського духу та безмежну красу нашої землі і наших людей!

БЛАГОДІЙНИЙ ПРОЕКТ «З ЛЮБОВ’Ю ДО УКРАЇНИ» В цей надзвичайно складний для України час, кожен з нас має велику нагоду дослухатись свого серця і відчути глибоку любов до своєї держави, до рідної землі! Кожен з нас є громадянином і патріотом своєї України! Ми маємо культивувати та популяризувати українські цінності! Нехай увесь світ знає велич української душі, силу і незламність українського духу та безмежну красу нашої землі і наших людей!

Україна в біді, вона стогне від болю і втрат в особі наших синів, братів! Кожен з нас може їм допомогти і допомагає: коштами, речами, ліками, працею, творчістю! Все це дає і велику духовну підтримку! Необхідно долучати як найбільше людей до такої допомоги. Мета благодійного проекту «З любов’ю до України» – допомога українським солдатам, ідея – показати національну красу, широту душі і силу українських символів, щоб це спонукало український народ до патріотичного настрою і бажання підіймати разом свою державу. Даний проект вдалось здіснити завдяки цілій команді професіоналів, а саме: Організатор, ідея і фото – Костянтин Ревуцький; організатор, дизайнер одягу – Світлана Теренчук; спонсор проекту - Едвард Хансон; пресс секретар - Олена Хансон; дизайнер аксесуарів – Наталія Гордополова (Natago); стиліст-візажист – Алла Бережок; стиліст-перукар- Людмила Козак; світлооператор - Олександр Маковій; оператор – Микола Батильчук; спонсор друку – «Фотосвіт»; інформаційні партнери – телеканал «ВІТА», телеканал ВДТ, газета «33 канал», газета «Місто», газета «RІА», журнал «Свадьба до и после», журнал «Афіша». Учасники проекту, зірки України: Влада Литовченко – топ модель, світська леді, голова Міжнародного фонду культурного співробітництва;


Наталія Валевська – співачка, президент благодійного фонду;


Катерина Бужинська – співачка, заслужена артистка України;


Ольга Сумська – актриса, телеведуча, народна артистка України;


Тоня Матвієнко – українська співачка;


Ольга Стороженко – «міс Україна – Всесвіт 2013»


Зірки із щирим серцем брали участь у проекті, а тому частина їх енергетики та любові до України передається кожному з нас. З 8 по 25 вересня 2014 року в галереї «Інтер Шик» ( Арх. Артинова, 12-а. ) буде проведена виставка фоторобіт і аксесуарів. Дизайнерські сукні з аксесуарами ручної роботи у яких знімались зірки, а також полотна із зображеннями зірок, вбраних в українському стилі, виставляються на продаж. Отримані кошти будуть передані на допомогу українським солдатам, які зараз на війні або які отримали поранення та потребують лікування. Допоможемо Україні разом! СЛАВА УКРАЇНІ!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.