Бурштин, Ринат Ахметов і Юра Єнакієвський

08 липня 2016, 18:51
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
50

Бурштинові арешти - це прекрасно.


Одначе, новопризначений в.о. прокурора Рівненської області Павло Романчук - кум кримінального авторитета Анатолія Іваницького - головного диригента бурштинової мафії, більш відомого як "дядя Фьодор".

Чи відомо вам про це Юрію Луценку, Ларисі Сарган?..

Хрін за редьку не солодший

Романчук хрестив наймолодшу дитину Іваницького разом з ...Володимиром Голубошем, екс-першим заступником начальника Нацполіції.

Так, тим самим Голубошем, який після численних бурштинових скандалів і засідання правоохоронного Комітету ВР (про яке пізніше), де його прізвище звучало досить часто - мав би гріти нари.

Якимсь дивом Голубош пройшов переатестацію. Правда, з пониженням - і нині працює начальником Дубенського районного управління НП у Рівненській області.

Арсен Аваков, Вадим Троян, Хатія Деканоїдзе, зверніть, будь ласка, увагу на це неподобство.

____
Повертаючись до прокурорів.

Коментувати відверту шизофренію деяких персонажів, начебто Олег Ляшко і я маємо якесь відношення до арештованого заступника прокурора області Андрія Боровика - мовляв, це ми його призначили, - не хотів би.

Але, менше з тим, аби не було спекуляцій у коментарях, поясню.

По-перше, з Боровиком я навіть не знайомий.

По-друге, 30 березня на засіданні Комітету ВР з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності я разом з колегами Сергієм Євтушком та Ігорем Мосійчуком (перший заступник голови цього Комітету) оприлюднили інформацію щодо участі персонажів з місцевого керівництва Нацполіції, СБУ, прокуратури, райдержадміністрацій.

Ще 30 березня, Карл! Більше трьох місяців тому. Ось мій виступ на Комітеті:

Серед наслідків цього засідання зокрема - відставка тодішнього в.о. керівника ГУНП на Рівненщині Сергія Максимова.

По-третє, скажіть мені, будь ласка, є хоч одна притомна людина серед шановних читачів, хто повірить у те, що партії, яка системно боролась із останніми п'ятьма (!) Генпрокурорами, дозволили б назначити свою людину на заступника прокурора області?

Чи тримав би, скажімо, Шокін на такій посаді людину від того, хто збирає підписи за його відставку, себто мене. І дозбирався, до решті, до подання на арешт -http://www.pravda.com.ua/news/2015/07/21/7075159/

Логіка - відсутня.

____
А тепер цікавий момент щодо арештованого заступника прокурора Боровика. Щоб розуміти масштаби бурштинових авантюр місцевих чиновників і силовиків.

...Розкішний годинник "Ulisse Nardin" з турбійоном і жакемарами вартістю (страшно сказати, моя бабуся Жанна Іванівна точно не повірить, що годинник може стільки коштувати) - $ 685 000.

Шістсот вісімдесят п'ять тисяч доларів, Карл!

Саме стільки коштує модель "Alexander the Great Westminster Carillon Tourbillon 780-90" згаданої вище мануфактури - шедевр швейцарського годинникарства.

Такий хронометр бачили на руці одіозного соратника Віктора Януковича, одного із стовпів його режиму - Юрія Іванющенка, більш відомого як Юра Єнакієвський

https://censor.net.ua/photo_news/204246/regional_ivanyuschenko_nosit_chasy_za_polmilliona_dollarov_foto

Схожу модель (але з іншими жакемарами) приблизно такої ж вартості бачили на руці одного з найближчих соратників олігарха Рината Ахметова, екс-народного депутата від Партії регіонів Сергія Кия. В минулому Кий - старший охоронець Ахметова.

http://niklife.com.ua/politics/35621

_____
Ті, хто писали про затримання заступника прокурора Рівненської області Андрія Боровика, чомусь згадали, мовляв, під час обшуку була вилучена колекція годинників вартістю в межах $ 100 000.

Хоча на фото чітко видно, що серед цих 12 хронометрів є 4 з турбійонами - себто вартість кожного з них більше $ 100 000.

І тим паче - в колекції рівненського прокурора чітко видно ...такий самий "Ulisse Nardin Alexander the Great Westminster Carillon Tourbillon 780-90", як у Юри Єнакієвського, але в іншій кольоровій гамі.

_____
Поки цією країною керують єнакієвські, киї і дяді фьодори - добра не буде.

А вибірковість покарання лиш створює цікав інформприводи. І більш нічого.

Коли друзям - все, а ворогам - закон, то закону, рахуй, що і нема.

...
Кажуть, осінь буде гарячою...




Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
Заступник лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: прокурор,Радикальна партія,Ринат Ахметов,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Юрій Луценко,Рівненська область,бурштин
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.