Збройні сили Російської Федерації - наркокартель

21 липня 2014, 15:14
Власник сторінки
0
28

Збройні сили Російської Федерації несуть загрозу власному народу

В останній час значно збільшилися випадки вживання та розповсюдження наркотичних речовин представниками збройних сил Російської Федерації. Так, нещодавно викрито злочинну діяльність помічника оперативного чергового сторожової охорони Управління гідротехнічних споруд при Спецстрої Росії громадянин П.Добижа, який був займався розповсюдженням синтетичної наркотичної речовини «спайс». Також почастішали випадки участі в злочинній діяльності щодо розповсюдження наркотичних речовин не просто представників збройних сил Російської федерації, а навіть й молодшого командного складу. А саме, при спробі реалізації 6,5 грамів наркотичної речовини – канабіса, було затримано старшого сержанта А. Джума, який регулярно вживав та активно розповсюджував марихуану. Крім того, нещодавно, при спробі реалізації великої кількості наркотичної речовини, єфрейтор військової служби за контрактом Д.Дищенко, які особисто займався збором та розповсюдженням марихуани. І все це лише виявлені протягом останніх декількох місяців випадки, ще й тільки на території Південного військового округу.

Враховуючи той факт, що за статистикою, кожен наркоман залучає до вживання наркотичних речовин приблизно 13-15 осіб. А зважаючи на те, що розповсюдженням наркотичних речовин в збройних силах Російської Федерації займається переважно сержантський склад, можна зробити висновок, що через декілька місяців дані військовослужбовці можуть «підсадити на голку» весь особовий склад військових частин та не тільки. А зброя в руках наркоманів – це дуже страшна річ!

Отже, на даний час можемо констатувати той факт, що збройні сили Російської Федерації реальну загрозу для цивільного населення!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Россия,наркотики,армия
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.