Протистояння продовжуються. Страждають журналісти!

20 травня 2013, 09:01
Власник сторінки
один із лідерів Команди молоді Віталія Кличка, Партнер Юидичної фірми "Brite&Gribe"
0
248

Стосовно побиття журналістів білоцерківськими хлопцями!



В мене є велике бажання висловити свою позицію стосовно жорстокого побиття журналістки Ольги Сніцарчук та фотографа Владислава Соделя. Незважаючи на всі ті "недемократичні" процеси що нажаль відбуваються в нашій країні суб'єкти політичних протистоянь повинні розуміти, що є якась елементарна межа. Роль журналістів у цих протистояннях - тільки висвітлювати події які відбуваються в політичних війнах, і їх аж ніяк не можна назвати повноправним субєктом у баталіях політиків. Фізичну ж силу в політиці бажано не застосовувати взагалі, а от по відношенню до журналістів про неї навіть не варто і думати, тому що це вже остаточна ознака авторитаризму. 
Що ж до неприємної ситуації яка сталася з Ольгою та Владиславом то мені дуже прикро що до цих ганебних дій причетні представники спортивної спільноти з Білої Церкви та МОЛОДИХ РЕГІОНІВ БІЛОЇ ЦЕРКВИ. Наше місто славиться тим що виховало багато відомих спортсменів і на сьогодні має одну з найкращих спортивних інфраструктур в Україні. Але це все не для того щоб окремі представники провладної молодіжки використовували спортивний потенціал талановитих хлопців для заплямування честі і спортивної слави нашого красивого міста. 
У звязку з цим публічно звертаюся до Юрія Балацького та Даниленка Анатолія Степановича (людей які мають безпосереднє відношення до керівництва міської організації Партії Регіонів) з вимогою негайно принести публічні вибачення постраждалим журналістам, звільнити Голову Молодих Регіонів в місті Біла Церква Василя Бойка та виключити його з лав Партії Регіонів!!! 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Григоришин,Біла Церква,Молоді регіони
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.