Політичні соціальні мережі

02 жовтня 2012, 19:43
Власник сторінки
0
616

Головною метою, як в політиці так і в інших сферах життя став інструмент http://vpolitike.com

Політичні соціальні мережі – нова площина діяльності людини в просторі інтернет. В новітній час інтернет технологій – головною метою, як в політиці так і в інших сферах життя став інструмент. Якщо розглядати політичні соціальні мережі як нове знаряддя , то виникає логічне питання: чим та для кого це нове веб-явище є корисним і чому.

В першу чергу, задум орієнтований на цілеву аудиторію. Проект є новою площадкою для кандидатів в депутати, політиків, соціологів та для активної громадськості, блогерів. Одною з найголовніших переваг, є надточна соціологія категорій виборців по всім 225 округам України. Також  є фундаментом для палких дискусій суспільства. Предоставляється потенційно новий  розшир донесення своїх ідей та програм до суспільства.

Хочу зазначити що особисто мене , ці нові мережі зацікавили саме тим,  що вони є каталізаторами співпраці політичних сил з громадськістю, даючи змогу суспільству вести діалог з політичними силами на потенційно новому рівні.

             Натрапивши на цей проект в мережі інтернет, у зв’язку із зацікавленістю в нових інструментах та підходах, проанонсував його  з точки зору «юзера» веб-мережі. Хочу нагадати, що в минулому огляді, розглянув політичні соціальні мережі не як ієрархічно-вертикально організовані системи, а розглянув в концепції нового загального типу «керівництво»(governance), загальна характеристика якого знайшла вираження у формулі  «управління без уряду» («governing without government») або «керівництво без  уряду» («governance withoutgovernment»).

Але в мене виникло запитання, як цей проект працює в умовах українських реалій, тому твердо вирішив зустрітися з розробниками проекту «Vpolitike» в реальному житті, щоб дізнатися як омога більше інформації про цей проект.

Детальне інтервью з розробниками викладу в наступній статті.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.