Лист до Леоніда Кравчука

15 лютого 2012, 07:45
Власник сторінки
conductor
0
385

Прохання про імплементацію

15 лютого 2012 року

Вельмишановний Леоніде Макаровичу!

Пане Президенте,

маю честь передати Вам ці звернення: Слово – до Віктора Януковича, Слово – до Юлії Тимошенко, Пропозиція Віктору Януковичу. Я не автор, я лише почув та записав.

У них викладено тези виходу України із глухого міжнародного кута, по суті, її порятунку. Вам доручена надзвичайно складна, але почесна місія. Навряд чи хто-небудь ще, крім Вас, зможе цю місію виконати.

Найперше – передати адресатам ці звернення.

Важко, навіть неможливо все осягнути, але основна ідея дуже проста і вказує на, здається, єдиний вихід із політичної ізоляції та моральної кризи нації:

«Кожен має слухати Слово Господа, виконувати Його Накази. Ніхто не втрачає власної гідності, поступаючись при цьому. Отримує багато. Хто йде всупереч, гине навіки.»

На жаль, манера викладення часом важка для сприйняття, але це не художній твір. Все, що записано – абсолютна і чистісінька правда. Я не маю права щось змінювати у запису, за винятком виправлення своїх власних помилок, граматичних чи невеликих стилістичних правок. Я повинен змінювати лише тоді, коли чую якісь уточнення або доповнення.

Я вже знаю, як довести скептикам, що такий зв’язок дійсно існує. Існує можливість дати йому наукове обґрунтування (продовжуючи дослідження Карла Густава Юнга), та строго експериментально (аналогічно відкриттю невловимого нейтрино) довести реальність такого зв’язку.

Я реальна фізична особа, не містифікація, не колектив. Але розкривати себе не маю права.

З глибокою повагою,

провідник Слова

Богдан Руський.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: лист Леонід Кравчук Богдан Руський
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.