Шизофренічні плани Тягнибока, або ВО «Свобода» - кров’ю та потом

14 жовтня 2013, 19:16
Власник сторінки
0
187
Шизофренічні плани Тягнибока, або ВО «Свобода» - кров’ю та потом

Iгри патрiотiв

Процес становлення української державності був тривалим і болючим. В ньому приймала участь безліч політичних і громадських утворень, частина з яких і понині ностальгічно ототожнюють себе з борцями за самостійність та незалежність України.
Безпосередню участь у державотворенні, безсумнівно, приймали і представники націоналістичних рухів  (РУХ, КУН, УНП та ін.), серед яких, однак не було ніякої СВОБОДИ, яка на той момент ще навіть у кошмарних думках свідомих українців не уявлялася як така.
Нині ж, «команда» О.Тягнибока окріпла, змужніла та виявилась причетною до формування державної політики через діяльність у Верховній Раді, що дозволило нео-націоналістам впливати на історичну достовірність фактів і подій.
Як наслідок, представники «Свободи» вирішили не розмінюватися на дрібниці, і переконати всіх у своєму правонаступництві славного українського козацтва, яке, ймовірно, і існувало виключно для того, аби «Свобода» сьогодні мала змогу крокувати впевненим маршем на 14 жовтня (День українського козацтва, а також свято Покрови Божої матері і День заснування УПА) бруківкою центральних вулиць столиці України.
Вбачаючи свою «козацькуватість» у здатності пускати кров простим українцям, які не згодні з постулатами «єдиної правильної партії», свободівці натхненно розвивають свою майстерність на відповідних вишколах і тренуваннях аби в черговий раз застосувати навички під час масових заходів за їх участю.
І не треба зважати на те, що вивчаючи історію, можна побачити, що ніколи вшанування Свята Покрови не вважалося днем відкритої демонстрації фізичної сили та верховенства української нації над іншими народами.
Нині для О.Тягнибока 14 жовтня 2013 року має дати відповідь щодо дієздатності ВО «Свобода» та придатності його особисто очолити сили опозиції у найближчому майбутньому, бажано вже до виборів 2015 року.
Слід зазначити, що лише за останні три місяця у Київській області відбулося кілька знакових вишколів, у ході яких понад 100 прихильників столичного та обласного осередків ВО «Свобода» набували теоретичного та практичного досвіду протидії політичним опонентам та бійцям правоохоронних органів в ході вуличних громадсько-політичних заходів (досвід цього вишколу наглядно був продемонстрований під час штурму приміщення КМДА).
Побачивши практичну користь від таких «польових навчань» подільники О.Тягнибока - А.Іллєнко та А.Мохник наполягли на проведенні додаткових вишколів у регіонах України, які стали генеральною репитицією майбутніх подій 14 жовтня 2013 року. Все відбувалося, як зазвичай: табір, військова дисципліна, рукопашний бій, кульова стрільба, вправи із метання холодної зброї тощо. Незвичним лише виявився схрон, у якому зберігалася зброя та містилися сліди його нещодавнього розконсервування. Що саме там зберігалося, залишається лише здогадуватися. І сподіватися, що маніакальні ідеї купки шизофренічних фанатиків не знайдуть підтримки у серцях справжніх націоналістів.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.