Фальшиві пріоритети

20 травня 2011, 19:30
Власник сторінки
Інженер електрозв'язку, громадський діяч
0
442

... Отже, чим пояснити зволікання влади... Кажуть, що це величне сяйво добре спостерігається із космосу.


                                Фальшиві  пріоритети
 У моєму місті - проблема пішохідних тротуарів. Вони у дуже поганому стані; практично непригодні для використання за призначенням. Пішоходи, як правило, ходять по проїзній частині вулиці,що дуже небезпечно.
 Після чергових виборів міського голови кожного разу наша сім"я сподівається: ось, нарешті, новий мер займеться цією проблемою. За 15 останніх років різного головування ми цього так і не дочекались. А це були роки, коли з"явилась можливість і ресурси на реконструкцію центрального пр. Леніна, на встановлення всіляких, хороших і поганих пам"ятників, на фінансування інших забаганок.
 Отож, чим пояснити зволікання влади з ремонтом тротуарів? Невже тим, що вона ніколи не ходить пішки: на роботу, в магазини, чи ввечері по темному додому?!
 На моє письмове звернення уже до нової влади по суті справи отримав відповідь: ремонт тротуарів на 2011 рік не планується. Причина: немає коштів.
 Чи дійсно це так? У моєму листі пропонувалось:
 1.На 5 років призупинити подальшу реконструкцію проспекту; з городянами від цього нічого не станеться. До речі. відома мотивація багаторічної реконструкції: адже за роки незалежності перші поверхи проспекту геть усе чисто переобладнано під торгівельні точки властьімущих...
 2.Зменшити люкси і час освітлення того ж проспекту (зараз тут
на ділянці в 480 м. до ранку горять 210 світлоточок. Кажуть, що це величне сяйво добре спостерігається із космосу).
 3.Призупинити процес пам"ятникобудування та феєрверковитрачання.
 4.Призупинити щорічні мільйонні витрати народних коштів на безглузде укріплення пляжів коси - до винайдення розумних технологічних рішень. І,в першу чергу, знизити темпи забудови узбережжя коси,що є першопричиною розмивання пляжів.
 Це далеко не вичерпний перелік резервів міського бюджету, який частково можна використати на ремонт тротуарів і доріг міста. У відповіді заст. голови на ці пропозиції ніяк не відреаговано. В той же час повідомляється,що "У разі незгоди Ви маєте право звернутися до суду." Це написано, мабуть, для годиться. Можливо, йому наперед відомо зміст постанови того суду.
 А який стан пішохідних тротуарів у вашому місті, панове?
 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.