Як депутати за допомогою Найема «відмазують» учасників побиття Тетяни Чорновол

11 січня 2014, 12:03
Власник сторінки
0
536

Мажори від бізнесу та політики тролять слідство

Вже ні для кого не секрет, що затримані міліцією підозрювані у справі побиття журналістки та громадського активіста Тетяни Чорновол мають добрих друзів у політичних колах.

Вже наводилися факти участі в якості співзасновника фірми, що брала участь у рейдерському захопленні телеканалу ТВі, Сергія Котенка. Саме ж захоплення пов’язують із народним депутатом від «Батьківщини» Миколою Княжицьким. Проте, якщо останній зміг заявити про те, що особисто незнайомий з підозрюваними, то у деяких інших політиків такої можливості не має, бо встановлений факт їхнього тісного спілкування в одній компанії з окремими із підозрюваних. Мова йде про регіональних ударівських депутатів. Зокрема Олександр Храмцов, судячи з його повідомлень на сторінці у соцмережі, «тусив» в оточенні депутатів Київської обласної ради від партії УДАР Анатолія Степахно та Дмитра Крейніна. При цьому це далеко не прості регіональні депутати, а близькі контакти, як народних депутатів Валерія Іщенка (один з основних спонсорів партії УДАР) та Артура Палатного  (заступник та кум керівника партії), так і самого партійного лідера Віталія Кличка.

До того ж, у числі друзів Олександра Храмцова  значиться Костянтин Нєвєсєнко – один з «горілчаних королів» України, співвласник групи компаній «Нові Продукти», що виробляє, окрім горілки, слабоалкогольні напої та займає майже монопольне становище на цьому ринку.

За інформацією громадських організацій, які борються із підлітковим алкоголізмом, викликаним, зокрема, слабоалкогольними напоями, одним зі співвласників групи компаній «Нові продукти» (через підставних осіб) виступає Віталій Кличко.   

Арешт Олександра Храмцова, якого вчора Апеляційний суд залишив під вартою, не задовольнивши апеляційну скаргу з боку його захисту, дуже турбує його ударівських друзів. Зокрема бізнесмени з УДАРу для «відмазування» свого друга звернулися до знаного майстра «зливу» інформації Мустафи Найема. Зокрема журналісту було запропоновано розповсюдити інформацію щодо начебто існуючого у Храмцова алібі, що мало б підтверджуватися наявними відеозаписами з камер спостереження з одного з ресторанів м. Києва.

Мустафа взявся за винагороду забезпечити розповсюдження цієї інформації, проте не став це робити особисто з огляду на те, що саме він оприлюднив фотографії номерів автомобіля Порше, завдяки яким Храмцов й потрапив за грати. Тому Найем дав вказівку журналістці «Громадського ТВ» Анастасії Станко взяти відповідний відеозапис, який начебто підтверджує перебування Храмцова у ресторані, в іншого учасника ударівської «мажорної тусовки» депутата Київської обласної ради від партії УДАР Ігоря Опадчого.

Проте, журналістка А.Станко поділилась зі своїм близьким оточенням підозрами щодо недостовірності відеозапису з ресторану, бо заклад належить політикам з УДАРу. Вона запідозрила, що Опадчий, як й інші ударівські депутати, хочуть фіктивними доказами «відбілити» Храмцова, а Найем «продався» цим політикам, які не хочуть потрапляти у поле зору слідства по гучній кримінальній справі щодо побиття Тетяни Чорновол.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.