То 1:1? Чи вже 3:1? І це лише початок гри...

06 березня 2013, 12:34
Власник сторінки
0
252
То 1:1? Чи вже 3:1? І це лише початок гри...

Всім бажанням слід ставити таке питання: що буде зі мною, якщо здійсниться те, що я бажаю, і якщо не здійсниться? Епікур

Тоталітарна влада завжди робить ставку на те, щоб розєднати людей. Щоб якщо людина в чомусь провинилась (з точки зору "власть имущих"), навколо неї, навколо його сімї і близьких виникав вакуум, зона недоторканості, через яку ніхто б не наважувався переступити. Щоб вона не розраховувала на чиюсь допомогу і підтримку.
Найпершими жертвами авторитарного режиму падають аж ніяк не поети як такі, а власне мислителі, інтелектуальні координатори. Власенко не святий і не вязень сумління, як і переважна більшість з нас, але він є координатором в цій справі, на яку орієнтується захід і дає оцінку всій країні. Нинішню влада ще не скотилась до тоталітаризму, але є ті хто хоче повернути старі добрі часи.
На зло ворогам корову продам… Так і наші політики, щоб відігратись за перемогу опозиції над кнопкодавством, вони вирішили вдарити по людині, на якій зконцентровані залишки довіри заходу в справедливості судового процесу над Тимошенко. Можливо йому вдасться розбити частину звинувачень, але яким би не був вирок в цій справі з захисником Власенком в його справедивість повірить значно більше людей, як в середині країни так і за її межами. А це довіра до влади і її легітимність. Тому це не той випадок, щоб зводити рахунки, а шанси відігратись ще будуть.

Всім бажанням слід ставити таке питання: щобуде зі мною, якщо здійсниться те, що я бажаю, і якщо не здійсниться? (Епікур) А політикам слід ставити таке питання: що буде з моєю політичною силию і однопартійцями в ВР, і взагалі з всією країною і бути готовим відповідати за наслідки.

Краще мати розумного ворога, ніж дурного друга. Перші прогнозовані і від них менше неприємностей ніж від других, які знаходяться за спиною і можуть своїми діями завдати шкоди набагато більше , зморозивши чи порадивши якусь дурницю.
Там, де великі мудреці мають владу, люди не помічають їх існування.
Там, де панують невеликі мудреці, народ буває прив’язаний до них, і хвалить їх.
Там, де панують ще менші мудреці, народ боїться їх, а там, де ще менші, народ їх зневажає. Лао-Цзи
Наша влада має обирати чого вона хоче, щоб її боялись, чи щоб її поважали.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.