Оцінка роботи сайту «Контактний центр міста Києва 1551»

06 вересня 2013, 13:20
Власник сторінки
0
233

Я вирішив перевірити, як працює нова служба

Не так давно чиновники Київської міської державної адміністрації вихвалялись тим, що запустили сайт контакт-центру «1551», завдяки якому можна залишити звернення через інтернет, не дзвонячи на лінію «1551».

Я вирішив перевірити, як працює нова служба, і залишив звернення, в якому просив повідомити мені контактний телефон Департаменту транспортної інфраструктури КМДА. Питання досить просте, відповідь на яке у Google можна знайти дуже швидко.

Знайдено в Google

Перше ж посилання з пошукової системи веде на сайт КМДА, де є запитувана мною інформація.

Сайт КМДА

Моє звернення зареєстрували 22 липня. Працівники контактного центру призначили відповідального та встановили дату виконання — 6 серпня. Тобто, 15 діб.

Проте, 6 серпня відповідь мені надана не була. Відреагували на моє звернення лише 12 серпня, тобто через 21 день, після його реєстрації, і через 6 днів, після встановленого КМДА дедлайну. При цьому, електронною поштою сповіщення мені не надходило. Тобто, я мав щодня заходити на сайт та перевіряти стан обробки.

Сайт 1551

Отож, роботу сайту «Контактний центр міста Києва 1551» особисто я оцінюю на 2 бали. Адже, на завдання, виконання якого потребувало тільки однієї хвилини, реально було витрачено 21 день. Більше того, не вклалися у строки, які самі ж і встановили.

Але, була і невеличка приємність — 20 серпня мені подзвонили з Департаменту транспортної інфраструктури та хотіли додатково усно повідомити про стан розгляду мого звернення, надати свій номер телефону. Проте, все одно, це задовго для такої простої задачі.

Оцінка роботи сайту «Контактний центр міста Києва 1551»

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.