Проект Лицарське виховання

27 січня 2013, 13:02
Власник сторінки
0
44
Проект Лицарське виховання

Проект Лицарське виховання

Ось і поставлено останню крапку в реалізації проекту «Лицарське виховання».

Чому ми вирішили взятися саме цю проблему? Справа в тому, що у сільській місцевості, як і в місті, є чимало молодих хлопців та дівчат, які прагнуть реалізуватися вже сьогодні, вони є незгідними із тим, що пропонує їм суспільство. Вони хочуть змінити це, та не знають як це можна зробити та за допомогою чого?

Але завдяки проекту «Лицарське виховання», що проводився в рамках програми "Майстерня громадської активності" за підтримки Колегіуму ім. Теодора Гойсса, КОГО «Центральноукраїнський центр громадських ініціатив» та "Української мережі освіти дорослих та розвитку інновацій" ми прагнули виявити талановиту, здібну молодь із сільської місцевості та спрямувати її творчий розвиток до розвитку громадянського суспільства, до участі в організаційно-культурницьких заходах, до участі в НДО. Це і має бути сьогодні одним із пріоритетів розвитку «третього» сектору.

Результатами виконання проекту наша команда залишилася задоволена. Єдине, з чим виникали труднощі це – обмежений час реалізації. Проте, навіть, зважаючи на такий недолік, всі поставлені цілі вдалося реалізувати. А зараз час на підведення підсумків та звітування перед усіма учасникиами Майстерні громадської активності.

В рамках проекту «Лицарське виховання» було проведено начально-відпочинковий наметового табір для молоді. Під час табору, окрім відпочинку, успішно відбулися заплановані три семінари «Козацьке виховання як форма туристсько-краєзнавчої роботи в позашкільних закладах». Тому з упевненістю можу сказати, що проект «Лицарське виховання» виконав всі завдання поставлені перед собою в реалізації проекту.

Тому ми зробили висновок, що наша праця потрібна суспільству, потрібна сільській громаді. А це ще раз свідчить про те, що громадські організації (третій сектор) може зробити набагато більше, ніж окремі громадяни поодинці.




З повагою, Анна Бик

керівник проекту
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: акция,военнослужащие
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.