В місті Ізюм винищується спортивна сфера.

09 листопада 2016, 20:48
Власник сторінки
журналист
0
66
В місті Ізюм винищується спортивна сфера.
З екс-директором ізюмського ДЮСШ "Донець" А.П. Колісником та його екс-заступником з НВР С.В. Коломацьким.

Керівництво міста Ізюм, що на Харківщині, поставило жирний хрест на спортивній сфері міста, закривши ДЮСШ "Донець".

З подачі керівництва Ізюма, вчора, офіційно припинила своє існування Ізюмська ДЮСШ "Донець" та були звільнені з роботи її директор Андрій Павлович Колісник та його заступник з навчально-виховної роботи Сергій Євгенійович Коломацький. Лише цим двом педагогам, з великим досвідом роботи та численними нагородами і відзнаками, ізюмське керівництво не удосужилося знайти в рідному місті роботу на інших спортивних об"єктах міста.
Окрім того, сама ліквідація ДЮСШ "Донець" є незаконною і здійснена всупереч всім відповідним законодавчим нормам.
Екс-директор ДЮСШ "Донець" А.П. Колісник подався шукати правди до суду. Сьогодні до його судового процесу, в якості представника, я долучився особисто. То буде не легкий бій, але здаватися ми не маємо наміру! Закон і правда на нашому боці.
Додам від себе, що я вітаю позицію всіх ізюмчан, що сьогодні мають сміливість не миритися мовчазно з несправедливістю та беззаконням, культивованими нинішнім "керівництвом" Ізюма, і мають волю проти того повставати та боротися. Не кожному то дано.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости спорта
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.