Гройсман назвав дату видачі нових пенсій - до 25 жовтня!

05 жовтня 2017, 15:14
Власник сторінки
політичний експерт, письменник
0
184

Але на тлі надзусиль Уряду депутат Левченко зареєстрував постанову, яка передбачає визнання голосування за Пенсійну реформу недійсною.

Завтра парламент розгляне цю постанову і не дасть нікому зупинити реформу, загалом дії політсили, яку представляє Левченко після загибелі нацгвардійців під стінами Ради викликають дуже багато підозр. Ці більшовицькі практики вже неодноразово ставили Раду 8-го скликання в дуже неоднозначну позицію. Так завжди було, що коли пильно придивитися до дій і заяв деяких гіперпатріотів то виявиш, що кінцевим вигодонабувачем від наслідків їхніх дій був ворог, а не українці.
Сама кількатижнева колотнеча довкола кодексів , і загалом успішна кампанія Уряду по голосуванню двох із пакету ключових реформ все ж привела до необхідності додаткової мобілізації! В тому власне був сенс селекторної наради Прем'єра Володимира Гройсмана з приводу втілення Пенсійної реформи. Адже "дріб'язкові підлості" з приводу затягування голосування призвели до того, що обіцяні підвищені пенсії для 9 млн. пенсіонерів опинилися не лише під загрозою зміщення на місяць, але із постановою Левченка вони ризикують перетворитися у паперову війну з власним народом.
Прем'єр Володимир Гройсман піймав свій кураж, адже багато чинників , особливо міжнародних, створили нові можливості для Уряду, тож як наслідог оргзусиль - у ПФ сформовано необхідний ресурс для осучаснення пенсій – додаткових 26 млрд.грн.
Ну і сам ПФ, як запевняють його очільники, повністю готовий організаційно до виплат підвищених пенсій.
Вже протягом доби після набрання чинності Закону органами Пенсійного Фонду будуть виготовлені додаткові виплатні документи по перерахованих пенсіях. А ті пенсіонери, котрі вже отримали пенсію в старому розмірі (пенсії виплачують з 4.10), мають отримати відповідну доплату за окремою відомістю до закінчення виплатного періоду – тобто, до 25 жовтня. Ті ж, хто отримує пенсію на карточки - автоматично отримають гроші. Ті, хто отримує на пошті - ще раз повинні будуть піти на пошту ( або отримати у поштаря).
Таким чином названа кінцева дата коли всі пенсіонери отримають пенсії в повному обсязі до 25.10!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.