Медична реформа один з ключових елементів плану зі зменшення кількості українців

11 вересня 2017, 12:22
Власник сторінки
Лікар, Кардіохірург
0
33

Саме так Юлія Тимошенко назвала проект медичної реформи Супрун в ефірі каналу NewsOne TV. Хоча я не погоджуюся з багатьма її твердженнями в цілому, на цей раз вона зробила вкрай влучне спостереження.

Звичайно, можна довго дискутувати з приводу самої постаті Юлії Володимирівни. Але те, що внаслідок МОЗівської недореформи стан нашої медицини погіршиться – факт. Адже всі авантюри та експерименти команди профільного Міністерства не вирішують головної проблеми нашої медицини – браку фінансування. Ну а далі арифметика проста: у держави зі слабко забезпеченими закладами охорони здоров’я просто не може бути гідний рівень надання лікарських послуг. Як наслідок, зростання рівня захворюваності серед населення та скорочення тривалості життя.

Ну і як тут дії МОЗу не назвати свідомим та планомірним винищенням українського народу? Винищенням, яке намагаються заховати за обіцянками медицини європейських стандартів. А наївний народ вірить. Дякуючи своїм катам, радісно йде на заклання.

Особисто мене обурює і позиція перших осіб нашої держави. Чому Супрун дозволяють це робити? Більше того, за геноцид українського народу її можуть винагородити міністерським кріслом. Чому надважливе питання медичної реформи передали під відомство комітету Верховної Ради з питань соціальної політики. Звичайно, не маючи необхідних фахових знань, його представники не помітили, що цей варіант реформи заведе українську медичну галузь в могилу, разом з усіма пацієнтами.

Ще одне питання, яке чиновники залишили без відповіді. Чому голові профільного комітету під час першого читання законопроекту 6327, який централізує багатомільярдні грошові потоки в руках підзвітної МОЗу структури, не дали сказати жодного слова? На мою думку, просто знали, що людина з вищою медичною освітою (чого не скажеш про пани в.о. Супрун) запросто рознесе вщент маразматичні фантазії Мінздрава.

От такий невтішний висновок: ті, хто добиває нашу медицину, мають потужну підтримку у верхніх ешелонах. Тим же, хто має тверезий погляд на ситуацію, не дають сказати і слова.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.