Людина Калетніка збила людину в ДТП

21 липня 2017, 15:28
Власник сторінки
0
105

В минулому році в ДТП не раз побували як мажори і люди публічні, так і поліцейські.

За даними ВООЗ, щороку через ДТП у світі гинуть понад 1,2 мільйона осіб, і отримують травми близько 50 мільйонів осіб.

У 2016 році в Україні на дорогах загинуло близько 3200, травмовано понад 32 тисячі осіб, а поліція нарахувала 138 тисяч аварій за рік. Мовою сумних статистичних цифр це виглядає так: в середньому кожні 16 хвилин в ДТП травмується людина, кожні 2 год. 45 хвилин стає на одного загиблого більше.

В минулому році в ДТП також не раз побували як мажори і люди публічні, так і поліцейські.

Як показує життя, ця статистика не прикорочується. Так, днями у Немирові відбулось ДТП, яке на щастя обійшлося без людських втрат, однак не без травм.

«Героєм» став  – Михайло Савович Матієнко, який на пішохідному переході збив жінку. Але чомусь говорять про це тишком нишком…

Матієнко Михайло Савович відома людина у Вінницькій області та зокрема у Немирівському районі. Це колишній голова райдержадміністрації, колишній партійний функціонер та колишній перший заступник голови облдержадміністрації, а також права рука екс-депутата регіонала Калетніка Григорія Миколайовича.

Хтось скаже, що це справа давно минулих літ, однак Матієнко та Калетнік і сьогодні міцно пов’язані. І якщо ще у 2014 році це були спільні задачі по виборах, то сьогодні їх пов’язує  Вінницький національний аграрний університет, де Матієнко являється секретарем Наглядової ради ВУЗу. Також Матієнко та Калетнік разом входять до Селянської Спілки України, де Михайло Савович є першим заступником, а головою виступає Григорій Миколайович.

Повернемось до постраждалої. Нею стала жителька Немирова Оксана К. (1976 р.н.), яка йдучи по пішохідному переходу не розраховувала, що там проїде така поважна людина. Благо, удар був не сильним, тому на згадку про подію залишаться не тільки власне життя, але і шви на стегні і поки що розбите обличчя.

Як це часто буває, в історії із «поважними особами», ситуація «швидко була врегульована», заява з поліції забрана і жодних претензій вже жінка не має до винуватця. А тому максимум, що може бути по пану Матієнко – це адміністративний штраф за порушення ПДР.

Дійсно, гроші в нашому житті вартують немало, однак, и це реальна вартість нашого здоров’я та життя? Чому ми так легко погоджуємося забути та простити людину отримавши за це фактично хабар? Закриваючи очі на подібні ситуації, ми тільки потакаємо та приймаємо це за норму. Тоді навіщо вимагати змін від влади / країни, коли ми не починаємо з себе?!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: ДТП,Калетник,Григорій Калетник,Немиров
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.