Сума застави для Насірова - один президент

06 березня 2017, 15:12
Власник сторінки
0
112
Сума застави для Насірова - один президент
Активісти слідкують за ситуацією з Романом Насіровим

День за днем перед українцями розігрують спектакль, котрий називають "реформами". Старі політичні паразити розтасовують між собою посади і далі "качають" бюджет, аж поки їх не зловлять за руку.

Після цього настає друга дія спектаклю, де злочинець впадає у сплячку, виявляється невиліковно хворим і втрачає свідомість одразу, як почує про відповідальність за свої вчинки. Кожен українець розуміє, що це звичайна вистава, що у наступній дії його відпускають під заставу і він красиво відлітає у теплі краї, посміхаючись у слід тим, хто поповнив його кишені. 

От тільки не всі громадяни згодні спокійно дивитись на цю виставу, котра їм обходиться у мільярди гривень. Всі пам'ятають, як у суспільства закінчилось терпіння у 2014 році. Як би сьогодні не переконували, це сталось не через ЄС і МС, котрі були тільки кінцевою точкою, а через систематичне пограбування країни Януковичем і Ко. 

Затримання голови ДФС Романа Насірова детективами НАБУ - може стати однією із таких кінцевих точок вже для нової влади. Тепер, який би спектакль не розіграли: хвороба Насірова, звільнення під заставу, технічні помилки при затриманні - ці сцени не допоможуть йому уникнути покарання. За цю виставу суспільство платити зі своїх кишень вже не буде. Бо ціна цій виставі - утримання нинішньої влади на своїх хитких кріслах. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: суд,корупция,активисты,Роман Насиров
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.