Справжні мотиви Капліна в питанні відставки Авакова

06 грудня 2016, 14:16
Власник сторінки
0
67

Чому саме нардеп Сергій Каплін вимагає відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова?

Я розумію коли відставки Авакова вимагають громадські активісти чи народні депутати від опозиційних фракцій. Це логічно і цілком закономірно. Але коли проект постанови, щодо звільнення керівника МВС подає нардеп з правлячої коаліції а саме президентської фракції БПП Сергій Каплін виникають питання?

Я знаю відповідь на це питання:

Каплін має особистий конфлікт інтересів з керівником МВС Аваковим. За моєю заявою МВС розслідує зловживання голови фракції Партії простих людей в Полтавській облраді, близького соратника та особистого помічника нардепа Сергія Капліна - Валерія Прядка на посаді директора КП "Полтавафарм". Тільки за останній рік з цього комунального підприємства було викрадено до сорока мільйонів гривен. На лице факти корупції яке розслідує МВС і Каплін обрав тактику захисту свого корумпованого помічника шляхом нападів на Авакова.

От така вона політична корупція у виконанні псевдозахисника простих людей Сирожи Капліна

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.