Дії «свободівців» ганебні, але гранату в їхні руки вклала влада.

25 вересня 2015, 13:07
Власник сторінки
0
41
Дії «свободівців» ганебні, але гранату в їхні руки вклала влада.
Володимир Давидюк, член Президії політичної партії "Патріот"

Колишній депутат Верховної Ради Тарас Чорновіл нещодавно сказав, що криваві зіткнення під ВР 31 серпня не дарма співпали з періодом затишшя в зоні АТО на Донбасі.

Він упевнений, що Росія на 100% знала, що буде відбуватися під Верховною Радою, і всі акції «Свободи» були якимось чином координовані. Тому влада могла зробити перепочинок на Донбасі, щоб відтінити і більш чітко показати, що діється всередині самої України. Чорновіл стверджує, що якби проросійські терористи 1 вересня обстріляли українські населені пункти, і – не дай Бог! – в якійсь школі загинули б діти, весь світ зараз говорив би про це. А так він обговорює, що в Україні мало не громадянська війна, і як тут «ура-патріотичні» організації воюють проти влади. Це ж найкращий подарунок для Росії! Вони там були б повними ідіотами, якби «змазали» картинку, яку «намалювала» для всього світу «Свобода» «своїми дурними обстрілами». Ніякий обстріл на Сході і ніяка атака не дала б для Росії такого позитивного ефекту, як дала «Свобода» під Верховною Радою.

          Ось так, шановна українська громадо, в бою всі засоби годяться. А чого ж чекати далі? Так, справді, дії «свободівців» ганебні, однак глибоко переконаний, що гранату в їхні руки вклала влада. І саме їй, нашій владі, відповідати перед обличчям українського народу за ті невтішні наслідки після подій під стінами Верховної Ради.

       Обурює той факт, що останнім часом ніхто не несе відповідальність за ситуацію, яка склалася в країні. Українська спільнота повністю втратила довіру до нинішньої влади, на совісті якої залишається кров наших співгромадян.

        Шановні наші державні діячі, схаменіться, заради Бога і людей. Починайте вже якось ворушитися, не сидіть, замріяно склавши руки, у своїх кріслах. Ситуація в країні вже вийшла за межі здорового глузду. Український народ потребує рішучих дій з вашого боку. В іншому випадку наслідки будуть ще більш плачевними.

Володимир  Давидюк, член Президії партії «Патріот»

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.