Яценюк визнав право Польщі на західні області України (20.09.2015).

20 вересня 2015, 23:15
Власник сторінки
0
776
Яценюк визнав право Польщі на західні області України (20.09.2015).

Україна так і не перетворилася на демократичну державу, як ми мріяли на Майдані. Однією з ознак будь-якої демократичної держави є свобода ЗМІ. Чи можемо ми назвати українські ЗМІ вільними від диктатури режиму Петра Порошенка?

17 вересня 2015 року прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, під час візиту до Польщі, заявив, що області західної України були незаконно відірвані від Польщі та незаконно приєднані до України. Про це висловлювання сепаратистського характеру написало хоч одне українське видання, сказав хоч один телеканал України? Ні! Від нас приховують правду!

Посилання на одне з польських джерел - http://www.kresy.pl/wydarzenia,polityka?zobacz/jaceniuk-pakt-ribbentrop-molotow-byl-wymierzony-przeciwko-polsce-i-ukrainie 

24 роки тому, коли розпався Радянський Союз, москалі впровадили в голови кримчан ідею, що Крим був незаконно переданий Україні Хрущовим, який (за словами москалів) був в нетверезому вигляді, коли підписував указ про передачу Криму. Ті кримчани, яким у 1991 році було 40 і більше років у цю брехню не повірили тому, що знали історію України і Криму, а ті кримчани, яким у 1991 році було менше 18 років у цю брехню повірили. Ми тільки сьогодні дізналися, що кримські вчителі отримували гроші з Москви за те, що з 1991 року вселяли дітям цю брехню про Хрущова. Діти 1991-1995 років подорослішали і в 2014 році цим дітям було вже 30-40 років і саме це обмануте покоління і стало фундаментом для збройного повстання в Криму і подальшого відділення півострова зі складу України.

Москалі посіяли зерна сепаратизму і їм залишилося тільки чекати, коли зерна проростуть і можна буде зібрати врожай.

Коли прем'єр-міністр України заявляє на всю Польщу, що підписаний нацистами і комуністами "пакт Молотова-Ріббентропа" незаконний і злочинний, то цим він каже всім полякам, що західні області України по праву належать Польщі. Не чекайте реакції поляків вже завтра. Яценюк посіяв "зерна сепаратизму" та пройдуть роки, перш ніж вони проростуть.

Згідно з міжнародним законодавством, поляки в майбутньому зможуть посилатися на слова Арсенія Яценюка, якщо через рік, два, десять або 24 роки захочуть відсудити у нас західні області, то поляки зможуть сказати в міжнародному суді, що Україна в 2015 році визнала передачу "польських" земель до складу України в 1939 році незаконним. Так, саме Україна визнала тому, що кожне слово, сказане Президентом або прем'єр-міністром, це не просто слова, а публічна заява від імені України.

Ви сподіваєтеся, що нам побоюватися нічого, бо поляки не такі цапи як москалі? Та що ви кажете ... А нічого що Галицько-Волинські землі (сьогоднішні західні області України) були споконвічними землями Київської Русі? Плювати мені на конфлiкт нацистів і комуністів, але повернення наших земель в 1939 році, які були раніше окуповані Польщею - відновлення історичної справедливості. I було б у поляків хоч трішечки совісті, то вони припинили б мріяти про те, щоб повернути області західної України до складу Польщі.

Поляки постійно нагадують нам про події 1943, які вони називають "Волинською різаниною" та звинувачують патріотів з УПА в геноциді поляків. Поляки вимагають від нас, щоб ми визнали героїв УПА вбивцями і злодіями. У мене є запитання до поляків - звідки на Волині стільки поляків, що вистачило на цілий акт геноциду? Ніколи не замислювалися над цим питанням? А я вам відповім і нагадаю, якщо ви історію не знаєте, що українці вмирали від голоду не лише в Україні, але й в окупованих Польщею землях Галичини і Волині. Поляки побачили, що москалі морять голодом українців, щоб вивільнені землі заселити росіянами і тоді поляки зробили теж саме з українцями в західній Україні, яка з 1921 по 1939 роки була під польською окупацією.

Поляки досягли не менших результатів, ніж москалі в акті геноциду українців, який іменується як голодомор і загинули мільйони українців, звільнені землі якi були заселені поляками. В 1943 році патріоти УПА лише помстилися полякам за голодомор українського населення в 32-33 роках і якщо хочете, то герої УПА лише повернули колишню чисельність поляків, які проживали на українських землях і не більше. Якщо поляки хочуть, щоб ми зрадили наших патріотів з УПА і назвали їх вбивцями і злочинцями, то Польщі варто почати з себе і визнати акт геноциду українського населення Галичини і Волині 32-33 років - голодомором.

17 вересня Арсеній Яценюк визнав право Польщі на наші західні землі, а що буде "завтра"? Вибачиться за "Волинську різанину" від нашого імені? Арсеній Яценюк не говорить від мого імені. Може він говорить від твого імені, брат українець?

Брати і сестри, залишаю це питання на ваш розсуд - якщо ви готові пробачити Арсенію Яценюку висловлювання сепаратисткого характеру, то так тому і бути. Але якщо ви вирішите, що сепаратисту не місце на посаді прем'єр-міністра, то тисніть по кнопках соціальних мереж, щоб пробити інформаційну блокаду режиму і щоб вся Україна дізналася правду.

Степан Мазура
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,Польша,Арсений Яценюк,Польща,Галичина,Україна,Арсеній Яценюк
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.