Ляшко - як Жириновський?

05 березня 2015, 20:12
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
59

Є ще одна схожість: Жириновський у Думі постійно звинувачує Національний банк в падінні рубля - теж саме робить Ляшко у Раді.

Чим більше спостерігаю за Ляшком – політиком, тим більше нахожу в ньому схожість з Жириновським. Обоє радикали, керівники парламентських фракцій, балотувалися в президенти, «вболівають» за добробут найбідніших верств населення. В той же час, обоє зухвалі, невиховані, амбіціозні, нахраписті. Володимир Вольфович – дитя юриста, а Олег Віталійович – сам юрист. Є й відмінності. Жириновський говорить те, що думає Путін, а Ляшко, як читав у ЗМІ, - що думає Льовочкін.

Із біографії Володимира Вольфовича Жириновського, 1946 року народження ( до 1964 року - Едельштейна): Професор міжнародного права та соціології, почесний професор ряду навчальних закладів Росії, академік Міжнародної академії екології та природокористування, дійсний член Міжнародної академії інформаці, почесний академік Академії природознавства, академік Академії соціальних наук,.... Уявляю, чому може навчити цей титулований маразматик

Із біографії Олега Ляшка, 1972 року народження: Кілька разів судимий. В політику потрапив, позиціонуючи себе журналістом-розслідувачем, борцем за свободу слова й проти корупції та свавілля чиновників. З 2006 року по 19.10, 2010 – член олігархічної фракції БЮТ, виключений, як «тушка», за співпрацю з коаліцією комуно-регіональної більшості, зокрема, за голосування за зміни до Конституції, закон про Кабінет Міністрів та регламент Верховної Ради України. Започаткував Радикальну партію. Звичайно, якби Ляшко був причетний до торгівлі контрабандною іракською нафтою, як в його роки Жириновський, чи як його наставниця Тимошенко газом, то теж би мав учені звання. Та все ще попереду.

Є ще одна схожість: Жириновський у Думі постійно звинувачує Національний банк в падінні рубля - теж саме робить Ляшко у Раді. Я розумію, чому Яценюк вже не раз заявив, що за Конституцією стабільність грошової одиниці забезпечує Національний банк, тільки не говорить, що забезпечення фінансової, цінової, інвестиційної та податкової політики тією ж Конституцією покладено на Кабмін та інші органи державного управління, підпорядковані Кабміну. Діяльність цих структур впливає на стійкість гривні не менше, ніж на  90%. Знає Яценюк і те, що гривня знецінюється, бо ростуть ціни, тому й зростає вартість долара, а не навпаки... Та Прем’єр не говорить про головні причини, а маніпулює, виправдовується, направляє громадське незадоволення по фальшивому напрямку, ніби не знає висновок філософа Ніцше, шо «найнебезпечніша брехня – це трохи викривлена правда»... А навіщо це потрібно Ляшку? Переконаний, що не тільки задля дешевого популізму...

До речі. За словами самого Олега Ляшка, його рідна сестра Вікторія під впливом російської пропаганди пішла воювати на боці російських терористів на Луганщині в українсько-російській війні. Уявляю, якими би гнівними словами обзивав би Ляшко депутата з БПП, якби хто з його рідних воював на боці російських терористів! Ще й блокував би у Раді трибуну, поки той не покине сесійну залу, а Президент - не піде у відставку.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.