Хабар у вечірньому тролейбусі...

21 грудня 2014, 22:37
Власник сторінки
Журналіст, письменник
2
471

Дармове у горло неполізло...

Спостерігав вельми примітну ситуацію у комфортному столичному тролейбусі. На котрійсь зупинці до салону заскочила літня жінка в білосніжній молодецькій шапочці, начебто під Снігурочку, зично почала оголошувати: «Роздаю календар від Юлії Володимирівни на 2015 рік. Беріть, не соромтеся. Даром від Тимошенко…»

Ви, можливо, не повірите, але все, їй-право, було саме так: балакуча чародійка пройшла по всьому тролейбусу, а люди сиділи буквально на всіх сидіннях, і ніхто не взяв ні єдиного. Жодного! Люди зробили вигляд мовбито нічого не бачили і не чули. Дарувальниця на задньому майданчику розгорнула свій примітний, широкоформатний презент. «Ви ж погляньте, хлопці, яка вона гарна, вся в білосніжно-білому…» Ніхто і словом не обізвався, не поворухнувся, аби взяти дармове…

Я був шокований цією картиною. Скільки їхав, думав, що це – відраза персонально до лідера «Батьківщини»? Пересичення людей політикою? Мовчазний протетст проти дріб'язкового політичного ХАБАРЯ?

А що, коли б це був календар від Порошенка? Від Яценюка? А, можливо, від... Ахметова? Чий би презент пасажири тролейбуса взяли б залюбки, з подякою? Можливо, чистий календар, позаяк він би знадобився в кожне помешкання?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.