Росія вкрала й турбази на Херсонщині

12 червня 2014, 13:51
Власник сторінки
Журналист
1
2734

Російські військові незаконно захопили 23 заклади відпочинку на Херсонщині.

Російські військові незаконно захопили 23 заклади відпочинку на Херсонщині.

Про це йдеться мова в зверненні депутата Херсонської обласної ради Лариси Оленковської до Прем’єр-міністра Аресенія Яценюка, яке вона зачитала на закінченні сесії ще  21 травня.

За словами депутата, громада Генічеського району вимагає повернення частини Арабатської стрілкизахопленої військовими Російської федерації в районі села Стрілкове.

«На восьми кілометрах незаконно анексованої території Арабатської стрілки знаходиться 23 заклади відпочинку, у тому числі, 1 пансіонат, 5 дитячих оздоровчих таборів, 17 баз відпочинку, підприємства, які належать громаді Херсонщини. усьому українському народові», - говориться в документі.

Оленковська хотіла, щоб депутати підтримали її звернення до Яценюка, щоб той подав на розгляд міжнародних судових інстанцій вимогу щодо негайного відновлення адміністративного кордону Херсонської області в Генічеському районі, повернення анексованої частини Генічеського району.

                 

Але на тому засіданні депутати провели невдалу спробу обрати голову обласної ради. 

Після чого обранці покинули засідання і звернення залишилось без уваги.

Яка доля чекає анексовану територію Херсонщини – невідомо.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.